Celebrity News

ČESTITAMO! Anastasija obradovala porodice Ražnatović i Gudelj PRELEPIM VESTIMA posle šest meseci veze, svi čestitaju (FOTO)

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja za sada ide svojim tokom

ČESTITAMO! Anastasija obradovala porodice Ražnatović i Gudelj PRELEPIM VESTIMA posle šest meseci veze, svi čestitaju (FOTO)

Pre tačno pola godine veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja otpočela je, kako to inače biva prvim poljupcem. Mlada pevačica i fudbaler od prvog momenta potpuno su opčinjeni jedno drugim, te nastoje da postojeće emocije nadograde i u tome su za sada vrlo uspešni. Mada žive kilometrima razdvojeni, na dve adrese, svakodnevno međusobno prireduju iznenađenja, a poslednjim, koji se sastoji iz buketa crvenih ruža i poruke, ćerka Svetlane Cece Ražnatović se čak pohvalila i pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: GOTOVO JE: Anastasija se oglasila iz Sevilje (FOTO)

 

 

Naime, na šestomesečnicu veze Nemanja je odlučio da obraduje Anastasiju, poslavši joj na kućnu adresu poklon uz reči: " Srećna šestomesečnica moja srećo", a zadovoljstvo tim povodom, mada nastoji da privatnost i vezu sačuva što više od javnosti, Tasa nije mogla da skrije.

Pročitajte: Napušta porodicu i Srbiju: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u ovoj prelepoj metropoli nastavljaju zajednički život

Instagram

 

Uz buket i ceduljicu sa dirljivim rečima, Ražnatovićeva je objavila i par fotografija koje svedoče intimnim trenucima sa Gudeljem.

Instagram

 

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u par slika dočarana je, a svi koji su imali prilike da tim putem osete emociju zaljubljenog para nisu mogli ništa drugo do da čestitaju.

 

Komentari (0)

Loading