Celebrity News

RASTALI SE Miloš Biković i Ivana Malić, glumac se oglasio na Instagramu (FOTO)

Rastali se Miloš Biković i Ivana Malić, nisu to krili

RASTALI SE Miloš Biković i Ivana Malić, glumac se oglasio na Instagramu (FOTO)

Odmah po povratku sa letovanja na Maldivima rastali se Miloš Biković i Ivana Malić. Glumac i pravnica na bajkoviti odmor, o kojem mnogi sanjaju, otišli su da predahnu od napornih poslovnih obaveza, a sada je došao red da se prebukiranom rasporedu vrate.

Pročitajte: Savršen modni sklad: Miloš Biković u provodu sa devojkom, izgledaju kao da su godinama u braku (FOTO)

Instagram screenshot @bikovic

 

 S tim u vezi, Miloš ni kofere nije raspakovao već se zaputio na novu lokaciju, ovoga puta bez izabranice, zbog čega su istog momenta portali počeli da bruje o njihovom raskidu.  Rastali se Miloš Biković i Ivana Malić nikako, međutim, ne znači da je par okončao svoju vezu, već da se samo fizički udaljio posla radi.

Pročitajte: Nema više sumnje, IVANA JE TA: Miloš Biković doneo je odluku i svi čestitaju (FOTO)

Rajko Ristić/Svet

 

Naime, dok lepa Ivana boravi u Beogradu, Miloš poslednje kalendarske letnje dane provodi u  Hrvatskoj gde sa svojim timom radi na nastavku filma i serije "Južni vetar".

- “Južni vetar” opet duva! Trenutno smo u Hrvatskoj. Snimamo u jakom ritmu. Biće šaroliko - oglasio se na "Instagramu" Biković, radostan što se vratio svojoj velikoj ljubavi glumi,a ne sumnjamo da će biti jednako radostan i kada bude došlo vreme da svojoj izabranici poleti u zagrljaj.

Pročitajte: Samo još da izvadi prsten... ili je to već učinio: Biković sa devojkom u luksuznom rizortu poznatom po najlepšim venčanjima (foto)

Ata Images

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

09:07 25.09.2022

A šta bi crnogorka bila nego satro pravnica. Bolje mu je da nadje neku našu devojku , umesto što dovlači ove iz cg!!!! Samo nam one fale.