Celebrity News

Dosta je bilo prećutkivanja i laži! Prva supruga Željka Joksimovića iznela pravu istinu o razvodu od muzičara (FOTO)

Prva supruga Željka Joksimovića bez dlake na jeziku

Dosta je bilo prećutkivanja i laži! Prva supruga Željka Joksimovića iznela pravu istinu o razvodu od muzičara (FOTO)

Koliko god da ranijih godina nije volela medije i javno eksponiranje prva supruga Željka Joksimovića nije sakrila da joj je skorašnje interesovanje javnosti za nju, njen život i izgled prijalo. Naime, nakon što je objavila fotografije sa plaže u kupaćem kostimu, koji je istakao njeno izvajano telo, Vesna Joksimović našla se na stranicama tabloida i portala što ju je vrlo nasmejalo, a po njenim kasnijim postovima zaključuje se da joj sve to i nije mnogo zasmetalo. 

Pročitajte:Brate rođeni, zašto te nije briga? Na rođendan Saše Joksimovića otkrivena prava istina o teškom odnosu sa bratom Željkom

Instagram

 

Budući da su se natpisi ticali isključivo njenog fizičkog izgleda i da su gotovo svi tekstovi o njoj bili u superlativu prva supruga Željka Joksimovića  nije imala razloga da se buni, naprotiv napravila je malu šalu narednom slikom dok pozira u istom autfitu:

- Nema više slikanja jer privatnost i sloboda ne postoje - napisala je Vesna u okviru uspomene sa letovanja, a uprkos tome što je kraj ovih reči stavila smajliće i očigledno je bilo da se zafrkava brojni obožavaoci njenog supruga iz pomenutih redova pročitali su nešto potpuno drugo.

Pročitajte:Kao italijanska glumica: Prvu suprugu Željka Joksimovića retko viđamo, ćerka Mina objavila fotografije sa porodičnog ručka (foto)

Instagram

 

Naime, komentari koji su se nakon ovog postupka prve supruge Željka Joksimovića mogli pročitati i čuti jeste da je upravo odsustvo privatnosti i zadiranje u intimu navelo Vesnu da se razvede od muzičara, tačnije da je to bila stavka koja je napunla pa prelila čašu već lošeg braka.

Komentari (1)

Loading
Zorana

09:21 20.08.2022

Cime se doticna bavi kad je tako napucana i zategnuta.A takva joj i cerka.