Celebrity News

Zanela se! Vesna Trivalić u prisnom odnosu sa mlađim kolegom, odale je fotografije sa venčanja Mine Sovtić

Autor: | 04/10/2022

Venčanje Mine Sovtić okupilo je mnoge poznate face našeg glumišta

Zanela se! Vesna Trivalić u prisnom odnosu sa mlađim kolegom, odale je fotografije sa venčanja Mine Sovtić

Venčanje Mine Sovtić koje je održano prošlog meseca ne prestaje da izaziva pažnju javnosti a sada su neke od poznatih zvanica koje su mu prisustvovale podelile i neke sopstvene fotografije i snimke i tako otkrili do sada nepoznate detalje tog događaja. Zna se i ko je bio među najveselijima, a to su kolege kako mlade nam venčanju tako i pre svega njene majke Anice Dobre. Dok nje nema na novim fotografijama, tu su njene veoma dobre prijateljice Nataša Ninković i Vesna Trivalić, a upravo je Nataša podelila neviđene fotografije na svojim društvenim mrežama.

Instagram

 

Prema fotografijama je lako zaključiti da je venčanje Mine Sovtić bilo više nego propraćeno dobrom atmosferom, a ovo je zbilja retka prilika da Natašu i Vesnu vidimo ovako opuštene i zanesene. Njima je društvo u dizanju dobrih vibracija pravio i kolega Sergej Trifunović a ne zna se ko je od njih bio više inspirisan za dobar provod.

Pročitajte: Rođeni brat Nataše Ninković napustio je porodicu pre tri decenije: Žene lude za njim, a evo kakav odnos ima sa slavnom sestrom (FOTO)

Instagram

 

Hit fotografije prikazuju trenutke koji su obeležili venčanje Mine Sovtić a sve se odigralo u jednom restoranu na Kalemegdanu. Svadba je okupila oko sedamdeset poznatih i drugih zvanica među kojima su bili i sveže venčani Bane Trifunović i Tihana Lazović kao i dugovečni bračni par Olga Odanović i Dragan Petrović Pele, ali prema fotografijama jasno je ko se najbolje proveo.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading