Celebrity News

Za njom je ludeo i Novak Đoković: Danijela Vranić napustila sve, otišla na selo i bavi se poljoprivredom! OVAKO SADA IZGLEDA (FOTO)

Život Danijele Vranić sada je van fokusa javnosti

Za njom je ludeo i Novak Đoković: Danijela Vranić napustila sve, otišla na selo i bavi se poljoprivredom! OVAKO SADA IZGLEDA (FOTO)

Kraljica splavova, kako je proglašena od strane publike, važila je za jednu od najpopularnijih i najtraženijih pevačica, a na njene gotovo svakodnevno zakazane nastupe dolazili su brojni ljudi iz javnog života, od Novaka Đokovića, preko najvećih balkanskih muzičkih zvezda, do brojnih političara i sportista. U jeku popularnosti ona se povukla iz javnosti te život Danijele Vranić više nije ni nalik onom koji je živela pre desetak godina.

Naime, pevačica se preselila u malo mesto nadomak Šapca - gde je inače rođena te javnost nema prilike da vidi kako sada izgleda vlasnica mnogobrojnih hitova. Karijeru je započela pesmom "Bogata poznata", a kada joj se naslov ove pesme zaista u realnosti i ostvario, odlučila je da se povuče i svoj život nastavi u rodnom mestu Koceljeva gde već godinama uživa u prirodi. Retko dolazi u Beograd, a to uglavnom čini kada ima neke poslovne obaveze ili želi na kratko da uživa u čarima prestonice.

Pročitajte: VERENIČKI PRSTEN BACILA JE KROZ PROZOR - OVO je pevačica koja je nekada bila sa Acom Lukasom, veza se završila SKANDALOZNO (FOTO)

Instagram printscreen

 

- Više činjenica je mene navelo da prekinem karijeru, ali eto, da kažem, to hapšenje i pompa koja je podignuta oko svega toga me je najviše pogodila. Nisam više imala snage... Nekako mogu da kažem da sam doživela hronični umor, zato što sam ja jedina pevačica u Srbiji koja je i menadžer i sebi i svojoj grupi, koja kordinira sve, koja komunicira sa vlasnicima, pa su me čak zvali da im rezervišem mesta u klubu u kom nastupam. Iskreno, mislim da niko nije mogao mene da zameni u tom menadžerskom poslu, bilo je tu par pokušaja, ali bilo je to daleko, daleko gore nego što ja radim. Ja sam se bavila svim sitnicama, svi oko mene su bili toliko flegmatični jer su u meni videli gazadaricu koja misli na sve. Sve to - i muzičar i tehničar i menadžer i vozač i obezbedjenje bilo je u jednoj ženi. Mnogi pevači se opuste i prepuste menadžeru, koji im napravi taj dobar odjek, uljuljkaju se, a meni se to nikad nije desilo jer sam najviše verovala sama sebi - izjavila je pre nekoliko godina Danijela u intervjuu za portal "Telegraf.rs".

Pevačica je inače važila za miljenicu "žestokih momaka", kojima je često pevala na proslavama, ali je jednom prilikom ispričala i da je njihova udvaranja oštro odbijala. Nakon prelepe balade koju je snimila sa sa Acom Lukasom, "Niko kao ti", pokrenute su brojne spekulacije o romansi sa pevačem.

Pročitajte: Danijela Vranić se pokajala zbog estetskih zahvata, ali nije JEDINA, ima ih JOŠ!

Instagram printscreen

 

Život Danijele Vranić više nije u fokusu javnosti kao nekada, njeno poslednje pojavljivanje bilo je 2016.godine u nekoliko domaćih emisija, a na društvenim mrežama takođe nije aktivna. Ona sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom.

- I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom, e sad, da li je ona sama promenila identitet ili je neko drugi u njeno ime pazario tu nekretninu, nisam sigurna - rekla je prijateljica za "Kurir".

Komentari (0)

Loading