Celebrity News

Markova bolest postala vidljiva na slikama sa svadbe: Evo šta se dešava Novakovom mlađem bratu (FOTO)

Autor: | 16/09/2022

Mlađi brat Novaka Đokovića morao je da napusti Srbiju

Markova bolest postala vidljiva na slikama sa svadbe: Evo šta se dešava Novakovom mlađem bratu (FOTO)

Mlađi brat Novaka Đokovića, Marko najmanje se eksponira u javnosti i jedan je od trojice braće kome očito najviše prija život van fokusa javnosti. Svoj život izgradio je daleko od Srbije, u suncem okupanoj Marbelji, gde radi na teniskoj akademiji, a pronašao je i svoju ljubav. Odluku o preseljenju doneo je zbog toga što više nije želeo da bude pod budnim okom medija, kao ni da živi u Novakovoj senci, međutim njegovom ocu Srđanu teško pada što je Marko tako daleko od porodice.

Pročitajte: Đokovići preselili venčanje u Crnu Goru - Dijana sve iznenadila, pogledajte fotke vesele svekrve

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

- Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi,svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao. Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe - rekao je jednom prilikom Srđan Đoković.

Ipak, po svemu sudeći, Marko je veoma zadovoljan životom u Španiji, jer je u ovoj zemlji pronašao svoj mir. Niko ga ne poredi sa Novakom i njegovim uspesima, a dugogodišnju borbu sa depresijom uspeo je da dobije i probleme prevaziđe uz pomoć gurua Pepe Imaza, koji je kasnije postao i važna uzdanica u timu najboljeg svetskog tenisera.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Ko je ponovo doveo gurua Imaza u život Novaka Đokovića

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Naime, Novak je upoznao Imaza preko svog brata, a prema njemu je odmah osetio veliku zahvalnost, jer je uspeo Marka da izvuče iz opasnih kandži depresije i teškog emotivnog stanja. Ali, i sam se zainteresovao za predavanja ovog gurua. Iz tog razloga je često i odlazio u Marbelju sa svojom suprugom Jelenom, koja je, takođe, oduševljena njegovim metodama, piše "Svet".

- Marko je bio je u haotičnom stanju. Radili smo mnogo na tome da se popravi. Kada je Novak to saznao, zahvalio mi se i počeli smo da sarađujemo. Bili smo u Dubaiju, Monte Karlu, Marbelji, pričao je Imaz u intevrjuu za "La Riohu" što su prenele "Novosti".

Pročitajte: SADA JE SVE JASNO - Isplivala fotografija koja otkriva PRAVU ISTINU o Novakovom odnosu sa braćom Markom i Đorđem

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

Mlađi brat Novaka Đokovića Marko Đoković je potpuno promenio pogled na svet i život, a upravo u intervjuu za „Espanjol“ tokom turnira u Madridu govorio je o ljubavi i radu na sebi.

- To je jedna filozofija života. Sa 20 godina sam bio u depresiji, a onda sam upoznao Imaza u Marbelji. Pomogao mi je mnogo, počeo sam da radim na sebi. Ljubav i mir, zapravo, znači voleti sebe kako bi mogao da voliš druge ljude. To je ono što i Novak sada oseća - istakao je Marko koji već četiri godine uživa u stabilnoj vezi sa brazilskom dizajnerkom Letisijom Tesari, a da ljubav cveta svedoči i nedavna objava njegove izabranice.

Pročitajte: Brazilka od koje zastaje dah - Marko Đoković konačno u javnosti sa svojom izabranicom, ona je sledeća koja će nositi slavno prezime (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

- Marko... Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... ne znam odakle da počnem... jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim" napisala je brazilska lepotica pre nekoliko meseci.

Komentari (1)

Loading
Zoka

11:41 17.09.2022

Bolje da se Bogu moli,samoljublje gordost,ljubomora i to na rodjenog brata!