Celebrity News

Ćerka Petra Graša i Hane Huljić je MALI ANĐEO! Ovo je prva fotografija iz šetnje sa mamom, prizor koji će vas raznežiti (FOTO)

Ćerka Petra Graša i Hane Huljić unela je neopisivu radost u njihove živote

Ćerka Petra Graša i Hane Huljić je MALI ANĐEO! Ovo je prva fotografija iz šetnje sa mamom, prizor koji će vas raznežiti (FOTO)

Supruga Petra Graša porodila se 17. jula u Splitu i na svet carskim rezom pet dana pre termina donela devojčicu Albu. Kako su tada preneli hrvatski mediji ćerka ćerka Petra Graša i Hane Huljić rodila se sa 50 centimetara i  3150 grama. Muzički par je za svoju ćerkicu odabrao posebno ime, što se znalo još nedeljama pre porođaja, a zanimljivo je da ime Alba mogu nositi i dečaci i devojčice. Potiče od latinske reči "albus", čije je značenje 'belo' ili 'svetlo', a prevodi se i kao 'zora' pa simboliše obnovu snage, želju za inovacijama i istrajnost. 

Pročitajte: JAČA nego ikad - Hana Huljić OSTAVILA Petra Graša, pogledajte prve fotografije

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Pre nekoliko dana, pevačica je imala prvi zvanični izlazak nakon porođaja u Splitu gde je u društvu oca, majke i brata prisustvovala dodeli nagrada "Camille Awards". Svojom linijom koju je vrlo brzo dovela do savršenstva izazvala je veliku pažnju, a sada je ćerka Petra Graša i Hane Huljić glavna tema u medijima nakon što se sa mamom pojavila u javnoisti.

Pročitajte: Ljudi, tako je MORALO BITI... Petar Grašo otkrio RAZLOG RASTANKA od Hane i bebe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Naime, portal "Dalmacija" snimio je Grašovu suprugu samu u šetnji sa bebom u centru Splita što je izazvalo brojne reakcije i komentare. U opuštenom izdanju, farmerkama, majici i patikama, Hana je svoju mezimicu prošetala gradom i svima stavila do znanja koliko joj ova uloga prija te da je njena mezimica sada prioritet.

A kako se u ulozi oca snalazi muzičar, otkrio je nedavno za "Story.hr": 

- Zajedno provodimo manje vremena nego što bih hteo jer je ova sezona zaista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su na ovo leto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci s porodicom još dragoceniji. Srećan sam što sam blagoslovljen ulogom roditelja – rekao je nedavno Petar te se osvrnuo i na medijsku histeriju oko njegove veze s Hanom Huljić, venčanja i na kraju, dolaska Albe.

Pročitajte: U danima kada je trebalo da budu najsrećniji - Najtužnije vesti iz porodice Petra Graša, menadžerka sve potvrdila (FOTO)

Luka Šarac

 

- Anonimnost je kategorija s kojom sam se pozdravio predvadesetpet godina kada sam uzeo mikrofon u ruke. Naučiš živeti sa spoznajom da te svi znaju dok šetaš ili barem misle da te znaju. Ne smeta mi to, ljudi ti prilaze, vole te i imaju potrebu podeliti nešto što ih vezuje uz moju muziku. Volim ljude i nikad nisam imao nijedno loše iskustvo. Hana je, takođe, odrasla u porodici koja je pod medijskom lupom, a po prirodi je povučena osoba. Zanimanje medija za našu vezu i dalje je veliko, no trudimo se koliko možemo da se što manje isključimo iz toga i da živimo što je moguće dalje od tabloida. Tri četvrtine mog života su javni i vezani uz medije i puno ljudi. Ovu poslednju četvrtinu čuvam za sebe i ne delim je sa svakim – rekao je ovaj sada ponosni otac.

Komentari (0)

Loading