Celebrity News

JAČA nego ikad: Hana Huljić OSTAVILA Petra Graša, pogledajte prve fotografije

Izgled Hane Huljić nakon porođaja ne prestaje da se komentariše

JAČA nego ikad: Hana Huljić OSTAVILA Petra Graša, pogledajte prve fotografije

Supruga muzičara Petra Graša porodila se 17. jula i na svet donela preslatku devojčicu Albu, a izgled Hane Huljić samo dva meseca nakon porođaja fascinantan je. Naime, prvi put u javnosti nakon što se ostvarila u najlepšoj ulozi za jednu ženu, Hana je pre nekoliko dana prisustvovala svečanoj dodeli evropskih nagrada za filmsku muziku "Camille Awards" koja je održana u Splitu.

Pevačica je na događaj došla sa članovima porodice - majkom Vjekoslavom, ocem Tončijem i bratom Ivanom, a kako se Huljići retko pojavljuju zajedno u javnosti, mnogi su bili iznenađeni. 

Svu pažnju, slobodno možemo reći ukrala je supruga Petra Graša koja je zablistala u narandžastoj modnoj kombinaciji, a izgled Hane Huljić ostavio je mnoge bez daha jer je liniju dovela do savršenstva. Haljina za koju se opredelila perfektno joj je pristajala te su sve oči bile uprte u lepu Splićanku, a prepoznatljive lokne i veoma diskretna šminka istakle su njenu prirodnu lepotu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Ništa manje elegantna nije bila ni Hanina majka koja važi za ženu sa odličnim ukusom za modu, a za ovu priliku ponela je usku crnu haljinu koju je ukombinovala sa pismo torbicom i bisernim nakitom, dok se muški deo porodice savršeno uklopio uz dame u elegantnim odelima tamnijih nijansi.

Podsećanja radi, Tonči Huljić nedavno je progovorio o svojoj unuci.

- Kao deda trudim se da svaki slobodan trenutak idem tamo i gledam kako je sve više razmažena, slatka i zahtevna, a nema još ni koji mjesec - rekao je Tonči tada u razgovoru za Laudato TV i emisiju "Nova bene".


 

Komentari (0)

Loading