Celebrity News

Modni odabiri Jelisavete Orašanin koji šokiraju: Pogledajte kako joj stoji košulja bez leđa, da li biste smeli ovo da nosite? (FOTO)

Modni odabiri Jelisavete Orašanin stalno su na tapetu modnih stručnjaka

Modni odabiri Jelisavete Orašanin koji šokiraju: Pogledajte kako joj stoji košulja bez leđa, da li biste smeli ovo da nosite? (FOTO)

Izuzetno interesantni publici i medijima su modni izbori Jelisavete Orašanin. Glumica uvek ide u korak sa sezonskim trendovima, ipak voli da ponese i nešto što je izdvaja od drugih. U prilog tome govori njen najnoviji stajling koji je obukla za večernje druženje sa prijateljicama.

Pročitajte: Go stomak i najduže noge na svetu: Ultra kratka haljina Jelisavete Orašanin zapalila internet (FOTO)

Boško Karanović

 

Budući da su farmerice sastavni deo njenog svakodnevnog, poslovnog pa i večernjeg odevanja Jelisaveta ih ni ovoga puta nije preskočila. Uz njih je uklopila visoke potpetice i belu košlju sa otvorenim leđima, preko kojih su ukrštene dve tanke trake, koje su istakle njen vitak struk.

Pročitajte:Ovako izgleda stomak žene koja se skoro porodila, pa šta? Jelisaveta Orašanin ponosno u kupaćem (FOTO)

Instagram

 

Gornji komad garderobe izazvao je pažnju glumičinih pretilaca koji su je odmah upitali gde za sebe isti takav mogu nabaviti, a bilo je i onih koji su samo pohvalili besprekoran izgled supruge Miloša Teodosića i njen smisao za modu.

Pročitajte: Žene košarkaša izazvale pometnju na društvenim mrežama: Izazovan stajling Jelisavete Orašanin i Milice Marjanović ostavlja bez teksta (foto)

Instagram

 

Modni odabiri Jelisavete Orašanin jedinstveni su i prate njenu izvajanu figuru koju je nakon druge trudnoće brzo vratila na staro.

Komentari (0)

Loading