Celebrity News

Fotografija koja će šokirati njenog muža: Nina Janković u ludom provodu sa kolegom

Muž Nine Janković osam godina je u braku sa glumicom

Fotografija koja će šokirati njenog muža: Nina Janković u ludom provodu sa kolegom

Glumica Nina Janković već osam godina je u stabilnom braku sa suprugom Matejom Dičićem, a muž Nine Janković ujedno je otac njeno dvoje dece Vukašina i Ivanke, koja je dobila ime po njegovoj baki. Brak svoje supružnika smatra se skladnim ali baš zato ponekad neki prizori umeju da iznenade, poput onog od pre nekoliko dana. Naime, glumica je podelila fotografiju na kojoj je u zanosu provoda sa jednim muškarcem ali Matiji u tom trenutku nije bilo ni traga.

 

 

Muž Nine Janković ipak može biti miran, jer je glumica tokom provoda u jednom ugostiteljskom objektu imala društvo kolege Stefana Radonjića. Ona je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj je zabeležen trenutak provoda sa dragim kolegom i uz to stavila komentar "Samo nek' je veselo". Lepo je videti Ninu koja je bar na kratko popustila kočnice i prepustila se dobroj atmosferi.

Pročitajte: Nini Janković se svi dive zbog lepote, ali sad možemo da vidimo njeno PRAVO LICE bez trunke šminke! I dalje mislite da je lepa? (FOTO)

 

 

Muž Nine Janković i glumica u međuvremenu pokazuju da imaju veliko poverenje jedno u drugo, a glumica je nedavno poručila da je svakim danom sve zaljubljenija u svog supruga.

Komentari (0)

Loading