Lepota

Nini Janković se svi dive zbog lepote, ali sad možemo da vidimo njeno PRAVO LICE bez trunke šminke! I dalje mislite da je lepa? (FOTO)

Fotografija Nine Janković privukla je veliku pažnju

Nini Janković se svi dive zbog lepote, ali sad možemo da vidimo njeno PRAVO LICE bez trunke šminke! I dalje mislite da je lepa? (FOTO)

Svojim velikim talentom osvojila je srca publike, a ženstvenost i prirodna lepota glumicu čine jednom od najlepših na domaćoj javnoj sceni. Nesvakidašnja lepotica neretko na društvenim mrežama deli trenutke iz svog privatnog života koji privlače veliku pažnju, pa je i ovog puta fotografija Nine Janković glavna tema komentara.

Glumica je, naime, pozirala bez šminke i filtera i sve to ovekovečila na "Instagram" profilu, a prirodan izgled kojim se pohvalila oduševio je njene pratioce.

Pročitajte: Žena koje se SVI PLAŠE, šta tek snaja da kaže! Svekrva Nine Janković je ova surova gospođa koju svi znate (FOTO)

 

 

- Ne volim baš jutra, ali ovo je odlično počelo - napisala je Nina u opisu fotografije, a komentari i lajkovi nisu prestajali da se nižu:

"Savršenstvo bez mane", "Šta ti je prirodna lepota", "Izgledaš kao devojčica", "Fenomenalna ti je koža", "Mnoge devojke bi ti pozavidele" - bile su samo neke od reakcija na pomenutoj društvenoj mreži.

Izgled Nine Janković prirodan je i nežan, a glumica je neko ko ne preteruje sa šminkom, pa čak i kada to poslovne ili privatne prilike zahtevaju, uvek to radi sa merom i u skladu sa događajem. Njen look  je jednostavan i prirodan, a osmeh na licu i prodorne plave oči su samo šlag na torti.

 

 

Komentari (0)

Loading