Celebrity News

RAZVOD Zorice Brunclik je bio neizbežan: Bili su savršen par i u muzici i u životu, više nije moglo

Autor: | 11/10/2022

Bivši muž Zorice Brunclik takođe je muzičar

RAZVOD Zorice Brunclik je bio neizbežan: Bili su savršen par i u muzici i u životu, više nije moglo

Popularna pevačica narodne muzike pored veoma uspešne i zavidne karijere može se pohvaliti i brojnom porodicom, a njeno četvoro dece najveće su bogatstvo.Zorica Brunclik sada uživa u dugogodišnjoj ljubavi sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a ono što je manje poznato u javnosti jeste da je pre njega bila u braku sa još jednim muzičarem. Naime, bivši muž Zorice Brunclik kolega je njenom sadašnjem suprugu, a reč je o Ljubi Kešelju, takođe harmonikašu.

Pročitajte: Porodična tajna Zorice Brunclik - Folk pevačica na korak da postane najbogatija Srpkinja, detalji sudskog spora će vas šokirati

 

 

Zorica Brunclik bila je 70-ih godina u bračnoj zajednici sa Ljubom i sa njim je dobila ćerku Miljanu, međutim bivši supružnici, kako se pisalo, nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima. Zorica je Kešelja navodno svojevremeno prozvala da je nemaran otac, te da je zapostavio njihovu ćerku, dok joj ni on u intervjuima nije ostajao dužan.

- Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! - izjavio je pre nekoliko godina poznati harmonikaš koji se na tome nije zaustavio već je slavnu pevačicu nazivao svakakvim imenima ne tajeći da su bivši supružnici u veoma lošim odnosima.

Pročitajte: Za svadbu kumića samo najskuplje! Zorica Brunclik oduševila unikatnim stajlingom, biserni sako je posebna senzacija (FOTO)

printscreen

 

Kešelj je široj javnosti najpoznatiji po učešću u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" gde se pojavljivao u ulozi tajanstvenog člana žirija, a imajući u vidu da je fotografija bivših supružnika veoma malo, jedna od retkih svedoči o njihovom odnosu kao i o potpuno drugačijem Zoričinom izgledu.

Prepoznatljiva po svojoj pink boji kose koja je godinama njen zaštitni znak, Zorica je tada bila atraktivna crnka, a na njen izgled mnogi pripadnici muške populacije nisu mogli ostati imuni.

Pročitajte: Zlato, ćerko, zašto si to učinila? Ćerka Zorice i Kemiša svojim novim izgledom zabrinula sve (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading