Celebrity News

Đokovići preselili venčanje u Crnu Goru: Dijana sve iznenadila, pogledajte fotke vesele svekrve

Svadba Đorđa Đokovića i Saške Veselinov nastavljena je danas na plaži

Đokovići preselili venčanje u Crnu Goru: Dijana sve iznenadila, pogledajte fotke vesele svekrve

Svadba Đorđa Đokovića i Saške Veselinov po svemu sudeći proslava je za pamćenje. Nakon jučerašnjeg dana kada su mladenci izgovorili sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, veselje je nastavjeno u Crnoj Gori, a žurka na plaži koju su upriličili dugo će se prepričavati.

Pročitajte: Prelepi mladenci - Prve fotografije crkvenog venčanja Noletovog brata Đorđa, mlada ima venčanicu iz snova (FOTO)

instagram printscren

 

Par je sklopio građanski brak na obali mora u prelepom ambijentu, a Saška je blistala u raskošnoj, četvrtoj po redu venčanici u roze boji. Mlada je do matičara došla bosa stazom posutom belim laticama ruža, a tamo su je sačekale dve devojčice sa korpama punim latica cveća.

Pročitajte: Kakav dan za Đokoviće! Upravo su obradovali sve NAJLEPŠIM VESTIMA, mama Dijana briše suze radosnice! (FOTO)

Instagram printscreen

 

Nakon svečane ceremonije nastavljena je žurka na plaži na kojoj se po svemu sudeći najbolje provodila mama Dijana.

Pročitajte: Brazilka od koje zastaje dah - Marko Đoković konačno u javnosti sa svojom izabranicom, ona je sledeća koja će nositi slavno prezime (FOTO)

Instagram printscreen

 

Vesela i vidno raspoložena mama Dijana nije skidala osmeh sa lica, a ponosni brat Novak latio se mkrofona i dodatno zagrejao već usijanu atmosferu.

Pročitajte: Ovako je to kad maznete jednog od Đokovića - Život Saške Veselinov se pretvorio u bajku, pogledajte kako su proslavili godišnjicu (FOTO)

instagram printscren

 

Komentari (0)

Loading