Celebrity News

Fotografija Bojane Stamenov ponovo šokirala sve: Bila se osušila, a sada... (FOTO)

Autor: | 12/10/2022

Fotografija Bojane Stamenov od pre dve decenije izazvala je dosta pažnje

Fotografija Bojane Stamenov ponovo šokirala sve: Bila se osušila, a sada... (FOTO)

Fotografija Bojane Stamenov koju je pevačica objavila pre nekoliko dana izazvala je dosta pažnje jer podseća na period od pre više od dvadeset godina kada je ona izgledala daleko drugačije nego danas. Kao što pretpostavljate, radi se o periodu kada je pevačica već imala probleme sa viškom kilograma i ne može se uporediti sa izgledom koji Bojana Stamenov ima danas, kada je smršala neverovatnih 73 kilograma.

Facebook

 

Fotografija Bojane Stamenov koju je pevačica sama objavila datira, prema njenim rečima, iz 2000. ili 2001. godine a ona prikazuje kako je pevačica već tada pravila svoje prve korake u svetu muzičke umetnosti.

- Bilo nekada - napisala je pevačica, a komentari su počeli da se nižu, uglavnom uz reči kako je pevačica i tada bila prelepa. Naravno, njena transformacija koju je nedavno napravila jedno je od najvećih iznenađenja na domaćoj javnoj sceni i jedan od najvećih podviga.

Pročitajte: Trljaćete oči! Nakon što je skinula 75 kilograma Bojana Stamenov se skinula u kupaći! Pogledajte fotku sa plaže

Boško Karanović

 

- Odjednom mi koleginice i drugarice govore da sam sada "mačka", ali meni je to i dalje smešno. Verovatno sada jesam privlačnija, šta znam. Ali ja na ljubavnom polju nikada ne pravim prvi korak, smatram da su muškarci lovci koji prvi treba da priđu devojci iako vidim da se danas to dosta promenilo. Ne znam da li nemaju petlju ili su žene jednostavno dosta dominantnije. I meni govore da sam "alfa ženka", da dominiram gde god se pojavim te da muškarci možda imaju strah da mi priđu. Evo jedna poruka za njih - ipak je slađe kada momak priđe devojci nego kada je obrnuto i nemojte se plašiti jer obično te koje su najdominantnije zapravo su najnežnije. Mi smo u suštini male mace - izjavila je Bojana nedavno za "Story".

Komentari (0)

Loading