Celebrity News

Trljaćete oči! Nakon što je skinula 75 kilograma Bojana Stamenov se skinula u kupaći! Pogledajte fotku sa plaže

Autor: | 10/08/2022

Fotografija Bojane Stamenov svedoči da je pevačica promenila životne navike iz korena

Trljaćete oči! Nakon što je skinula 75 kilograma Bojana Stamenov se skinula u kupaći! Pogledajte fotku sa plaže

Da je veoma ozbljno pristupila borbi koju je dugo vodila sa gojaznošću te da je uspela da se oslobodi više od 75 kilograma viška mnogima je poznato, a sada je fotografija Bojane Stamenov ponovo pokrenula lavinu reakcija.

Srpska Adel kako je mnogi oslovljavaju, svojim trudom i disciplinom doterala je liniju do zavidnog nivoa pa je sve češće možemo videti u laganim i lepršavim letnjim stajlinzima koje svaka žena voli da ponese.

Pročitajte: INTERVJU "Osećala sam se kao jedan veliki neuspeh": Bojana Stamenov izgubila je 73 kilograma, ali sada govori o drugoj strani medalje

 

 

Upravo tako se i fotografisala pevačica moćnog glasa te na svom Instagram profilu podelila sliku sa plaže na kojoj se jasno vidi da je prezadovoljna u svojoj koži.

Sudeći po fotografiji njen trud je urodio plodom, a vizuelna transformacija koja se retko viđa oduševila je Bojanine fanove kao i čitavu javnost.

Podsećanja radi, Bojana Stamenov predstavljala je Srbiju na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2015. godine u Beču, gde je sa pesmom "Beauty Never Lies" zauzela 10. mesto. Njena evrovizijska numera proglašena je neslužbenom "gej himnom", a u leto iste godine svoju pesmu izvela je i na amsterdamskom Prajdu.

Komentari (1)

Loading