Celebrity News

Venčanje Vanje Mijatović: Sjatila se cela estrada, sve puca od glamura, a ovakvu venčanicu nikad niste videli! Pogledajte fotografije

Venčanje Vanje Mijatović dugo će se prepričavati

Venčanje Vanje Mijatović: Sjatila se cela estrada, sve puca od glamura, a ovakvu venčanicu nikad niste videli! Pogledajte fotografije

Venčanje Vanje Mijatović privuklo je danas veliku pažnju i sve je spremno za poseban dan kada će pevačica svom izabraniku Aleksandru izgovoriti sudbonosno da.

Pročitajte: VENČANJE Marije Kilibarde i Baneta Vučelića - Pogledajte venčanicu koju je voditeljka izabrala, ODUZIMA DAH (FOTO)

Ata Images

 

Naime, u elitnom beogradskom restoranu biće upriličeno svadbeno veselje, a ako je suditi po dekoraciji, mladenci su mislili na svaki detalj i ništa nisu prepustili slučaju. Sve je ukrašeno belim detaljima, na stolovima su bele ruže, svećnjaci, skupoceni kristalni lusteri, ali i bele ruže koje vise sa plafona.

Pročitajte: Baš joj prija brak - Ćerka Anice Dobre pokazala s kakvim ponosom nosi prezime svog izabranika Luke Nikolića (FOTO)

Ata Images

 

Prelepa mlada zablistala je u raskošnoj venčanici prepunoj kristiala i bisera dok se dugački veo vukao za njom i učinio da izgleda bajkovito. Vanja se odlučila za jednostavnu, ali veoma efektnu frizuru i diskretnu šminku dok je mladoženja poneo elegantni crni smoking.

Pročitajte: A tek što su se zakleli na večnu ljubav - Ćerka Mire Škorić jednim potezom odala kako se muž ophodi prema njoj (FOTO)

Ata Images

 

Zvanice već uveliko pristižu u restoran gde će biti upriličena gala proslava, a među njima su brojne javne ličnosti među kojima i pevačica Aleksandra Mladenović koja je svojoj drugarici danas kuma i koja će mladencima za prvi ples otpevati svoj veliki hit "Poseban".

Pročitajte: Anja Mit sa novim izabranikom staje na ludi kamen! Odredila DATUM VENČANJA, sve organizovala osim JEDNOG VAŽNOG DETALJA (FOTO)

Ata Images

 

Inače, Vanja nije skidala osmeh, a ispred restorana pojavila se u društvu svoje majke koja je otkrila da je jedva čekala ovaj poseban dan za njihovu porodicu dok je pevačica okupljenim novinarima otkrila kako će zadržati svoje devojačko prezime, ne otkrivajući prezime budućeg supruga.

Katarina Grujić, Uroš Živković, Dinča sa suprugom, pevačica Jana samo su neki od mnogih javnih lica koja su pristigla da uveličaju ovo slavlje.

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading