Celebrity News

ZBOGOM ZAUVEK! Krila je da stvari nisu kako treba: Danijela Buzurović posle 12 godina rekla KRAJ, porodica i kolege u šoku

Autor: | 13/10/2022

Voditeljka Danijela Buzurović donela je prelomnu odluku

ZBOGOM ZAUVEK! Krila je da stvari nisu kako treba: Danijela Buzurović posle 12 godina rekla KRAJ, porodica i kolege u šoku

Voditeljka Danijela Buzurović donela je neočekivanu odluku jer je, kako prenose domaći mediji, posle punih dvanaest godina rešila da napusti "Prvu" televiziju. Za mnoge je ovakva odluka došla kao potpuna iznenađujuća budući da je Danijela jedno od zaštitnih lica "Prve". Ona je godinama unazad bila ne samo voditeljka, već i urednica emisije "Exkluziv" koja se bavila reportažama iz sveta poznatih.

Instagram

 

Voditeljka Danijela Buzurović navodno je o svojoj odluci obavestila rukovodstvo "Prve" televizije koju će napustiti na kraju ovog meseca. Još uvek nije poznato na koju će televiziju preći Danijela i koji su njeni dalji poslovni koraci, ali sigurno je da je za ovu odluku imala punu podršku supruga Stefana Buzurovića s kojim je nedavno proslavila desetu godišnjicu braka. Stefan je takođe zaposlen u okviru "Kopernikus" grupe, pa na televiziji "B92", sestrinskoj kući "Prve" vodi emisiju "TV čorba". Za sada on ostaje deo tog tima.

Pročitajte: Parče raja daleko od Beograda: Ovo je magično mesto na kome su deca Danijele i Stefana Buzurovića najsrećnija (FOTO)

Luka Šarac

 

Voditeljka Danijela Buzurović još nije zvanično komentarisala ovu odluku. Počela je na BK TV, gde je postala popularna kao TV lice, kasnije je radila na TV Foks, pa na bugarskoj TV Nova, da bi od 2010. prešla na Prvu, a uskoro će biti poznato gde nastavlja svoj angažman.

Komentari (0)

Loading