Celebrity News

Bivša kuvarica iz vile Dragane Mirković progovorila: Vreme je da se sazna istina o toj ženi i Toniju, nisam verovala ŠTA SVE RADE

Kuvarica Dragane Mirković otkrila kakva je pevačica van kamera

Bivša kuvarica iz vile Dragane Mirković progovorila: Vreme je da se sazna istina o toj ženi i Toniju, nisam verovala ŠTA SVE RADE

Mirko Tabašević

Velika balkanska zvezda poput Dragane Mirković sebi može priuštiti luksuz kakav poželi, pa nije tajna da pevačica sa porodicom živi u vili u Beču. U srećnom je braku sa Tonijem Bijelićem sa koji ima dvoje dece, Marka i Manuelu koji se trude da svoju privatnost što više sačuvaju od budnog oka javnosti, međutim sada se za "Scandal" oglasila kuvarica Dragane Mirković koja je godinama radila u njenoj kući i detaljno ispričala kako se muzička zvezda ophodila prema njoj, a kako tvrdi i dan danas su joj neke stvari neshvatljive.

Pročitajte: Dubok dekolte, pivo u ruci… Izdanje Dragane Mirković koje će vas iznenaditi, svi zumiraju ovu fotografiju

Instagram

 

- Žena poput Dragane se više ne rađa, ja sam zapanjena, ali to je cela istina – započela je priču i dodala:

- Tako velika zvezda, koja može sebi sve da priušti, redovno je, ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva... Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vredna, posvećena i nikoga ne gleda s visine iako bi mogla - otkriva je jednom prilikom za "Scandal" kuvarica Dragane Mirković.

Pročitajte: Fotografija Dragane Mirković sa letovanja uzburkala duhove - Muž je rekao svoje, nije mogla ništa

Mirko Tabašević

 

- Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja. Svakako želim da naglasim da je Gaga najplemenitija osoba kod koje sam radila, uvek nam je svima pomagala ako bismo imali neke probleme - zaključila je za pomenuti list.

Komentari (0)

Loading