Celebrity News

Da li je moguće da je ovo ona? Pogledajte jedinu fotografiju Ane Brnabić sa dugom kosom, nećete je prepoznati (FOTO)

Autor: | 14/10/2022

Frizura Ane Brnabić nekad i sad pravi veliku razliku

Da li je moguće da je ovo ona? Pogledajte jedinu fotografiju Ane Brnabić sa dugom kosom, nećete je prepoznati (FOTO)

Izgled koji je naša stara-nova premijerka Ana Brnabić pokazivala u javnosti menjao se drastično kroz prethodne godine iako je uvek bila verna svom prepoznatljivom stajlingu. Možda se najveća razlika u odnosu na period kada je tek stupala na domaću političku, i javnu scenu uopšte, vidi na tome kako je nekada a kako danas izgleda frizura Ane Brnabić. Premijerka je rešila da na tom polju napravi veliki rez pa je krajem 2020. godine iznenadila čitavu javnost kada je svoju dugu kosu zamenila potpuno kratkom frizurom, a neki se možda ne sećaju kako je Ana nekada izgledala.

profimedia

 

Oni koji su stručni da u javnosti komentarišu promene imidža uglavnom se slažu u tome da je današnja frizura Ane Brnabić stil koji joj daleko bolje stoji, a čini se da utisak deli i sama premijerka koja je promenu sigurno napravila uz savetovanje sa partnerkom Milicom Đurđić. Međutim, njen govor tela pokazuje da je u pitanju promena na koju se teško navikla, koliko god ona bila na bolje, što je i razumljivo ako imamo u vidu da je prethodnu frizuru godinama nosila.

Pročitajte: Toliko su dugo svi čekali da je vide u suknji: Roze je ipak njena boja, pogledajte fotografije Ane Brnabić sa prijema u kineskoj ambasadi

profimedia

 

Naime, po pokretima ruke naše premijerke koja je nastavila da zaglađuje kosu vidi se da se teško navikla na činjenicu da to više ne mora da radi. Šiške koje sada padaju na čelo zadavale su joj dosta problema, jer premijerka je dugo pre toga kosu začešljavala unazad i nije imala problema sa pramenovima koji padaju oko lica. Međutim, aktuelna frizura Ane Brnabić odlično joj stoji pa se čini da se neće vraćati na staro, bar ne u dogledno vreme.

Komentari (3)

Loading
Dragana N

10:08 16.10.2022

I na ovoj slici samo lici na musko sa dugom kosom. Ocigledno se priroda poigrala sa nasom Anom!