Moda

Izgled Ane Brnabić na kakav nismo navikli: Svi joj gledaju u noge, pogledajte šta je obukla (FOTO)

Autor: | 07/09/2022

Izgled Ane Brnabić svi komentarišu

Izgled Ane Brnabić na kakav nismo navikli: Svi joj gledaju u noge, pogledajte šta je obukla (FOTO)

Predsednica Vlade Republike Srbije izgradila je prepoznatljiv stil koji uglavnom sačinjavaju sako, košulja i pantalone, međutim ovaj put malo je iskočila iz okvira standardnog te je izgled Ane Brnabić privukao veliku pažnju. Premijerka koja za svoj stil kaže da je ‘izuzetno dosadan’, to je demantovala modnim izborom. Ana Brnabić uz svoju standardnu kombinaciju uklopila je interesantne pantalone te potpuno oduševila modne stručnjake kao i javnost na čijoj je meti komentara često.

Naime, premijerkina prva poseta Kosovu i Metohiji od 2017. godine kada ja prvi put izabrana za ovu visoku funkciju imala je za cilj da prenese poruke za očuvanje mira i stabilnosti što Ani Brnabić i te kako polazi za rukom te našu zemlju na najbolji način prezentuje širom sveta, a to sve češće radi i svojim zanimljivim stajlinzima.

Pročitajte: Prizor koji se jednom viđa - Ana Brnabić u bikiniju, pogledajte kako premijerka izgleda na plaži (FOTO)

Profimedia

 

Povodom ovog bitnog događaja Ana se odlučila za veoma upečatljiv outfit što nije moglo a da nam ne zapadne za oko, te je belu košulju koja je svakako njen favorit i sako u nežno krem tonu savršeno uklopila uz moderne karirane pantalone koje će biti apsolutni "must have" ove jeseni, dok je braon kaiš upotpunio ceo stajling.

Pročitajte: Njen izgled će vas zaista raspametiti - Ana Brnabić sa partnerkom posle dugo vremena u javnosti, evo zašto svi pričaju o Milici (FOTO)

Profimedia

 

Savršeno kompletiran premijerkin stajling naišao je na brojne pozitivne reakcije, a iako premijerka tvrdi da nije sve u modi, njen stil je svakako tema o kojoj se priča.

Budući da iz praktičnih razloga retko ide u šoping, njena partnerka za koju kaže da ima super ukus pomaže joj oko autfita, koji se na kraju krajeva zasniva na dobrim i udobnim cipelama i efektnom sakou, dok za ozbiljne razgovore za dobrobit države Ana bira uglavnom tamnije varijante.

 

Komentari (1)

Loading