Celebrity News

Godine su ga pregazile! Bivši muž Slavice Ćukteraš propao posle razvoda, seda kosa i bore: Ovako danas izgleda Vlada Avramov (FOTO)

Autor: | 16/10/2022

Bivši muž Slavice Ćukteraš više ne izgleda isto

Godine su ga pregazile! Bivši muž Slavice Ćukteraš propao posle razvoda, seda kosa i bore: Ovako danas izgleda Vlada Avramov (FOTO)

Bivši muž Slavice Ćukteraš i pored veoma uspešne fudbalske karijere kao i braka sa pevačicom čija je popularnost neupitna, u javnosti nikada nije voleo da se eksponira te je za mnoge proslavljeni golman Vlada Avramov, prava misterija, a tek ponešto o njemu moglo se čuti iz intervjua koje je pevačica davala, kao i sa sportskih stranica.

Pročitajte: Nakon RAZVODA Slavica Ćukteraš se uselila u OVU LUKSUZNU NEKRETNINU! Jedan detalj iz spavaće sobe će vas oduševiti (FOTO)

Getty Images

 

Ne tako aktivan na društvenim mrežama, kada objavi nešto to su uglavnom podsećanja na dane njegove blistave karijere, a tek nedavno osvanula je u javnosti fotografija skorijeg datuma koja svedoči da je dobio i po koju sedu.

Ipak, mnogi se slažu da sportista i sada, kada je zagazio u četrdesete izgleda odlično, a pojedinosti o njegovom privatnom životu nakon razvoda, nepoznanica su. 

Pročitajte: Porodična drama Slavice Ćukteraš - Brata dovela u životnu opasnost, ovo zauvek menja njihov odnos (FOTO)

Profimedia

 

Ono što je poznato, jeste da su se Slavica i Vlada venčali 2016, iste godine dobili su i ćerku Viktoriju, a pevačica se nije libila da zbog porodice, karijeru stavi u drugi plan. Zbog braka sa golmanom, koji je u to vreme imao angažmane u inostranstvu, Slavica je nekoliko godina živela van Srbije, u Dubaiju i u Japanu.

U to vreme, spekulisalo se kako je do razvoda došlo jer je bivši muž Slavice Ćukteraš njoj navodno branio da se vrati svojoj velikoj ljubavi, muzici i nastupima, međutim nekadašnji bračni par nije komentarisao ove navode.

Pročitajte: Ljubav toliko jaka da je zbog njega sve napustila - Ovako izgleda bivši muž Slavice Ćukteraš (FOTO)

Instagram

 

- Emocije su nestale, najbitnije da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina - rekla je Slavica jednom prilikom o njihovom odnosu.

Komentari (0)

Loading