Celebrity News

Kako su brzo porasle! Ćerke Željka i Jovane Joksimović su neodoljive bliznakinje, ovo su fotke sa rođendana

Ćerke Željka i Jovane Joksimović prave su princeze

Kako su brzo porasle! Ćerke Željka i Jovane Joksimović su neodoljive bliznakinje, ovo su fotke sa rođendana

Ćerke Željka i Jovane Joksimović, bliznakinje Srna i Ana zahvaljujući brižnim roditeljima vode život ispunjen pažnjom i ljubavlju, a mama i tata doneli su važnu odluku, da ih u javnosti neće eksponirati. Kada su svoja srca poklonili sinu Kosti, radost je bila neizmerna, međutim rođenjem bliznakinja sreća je postala kompletna, a ljubav supružnika svakim danom je sve jača jer porodični dom ispunjen je dečijom grajom.

Pročitajte: Deca Jovane i Željka PRVI PUT U JAVNOSTI na tatinom rođendanu - Bliznakinje Ana i Srna će vas POSEBNO ODUŠEVITI (FOTO)

Instagram

 

Devojčice koje su nedavno proslavile peti rođendan u dom Joksimovića unele su radost, smeh i zabavu, a posebno su očarale svog starijeg brata Kostu. Ipak i pored vrtoglave slave roditelja kao i velikog interesovanja medija za njihov privatni život, Željko i Jovana čvrsti su u odluci da svoju decu poštede budnog oka javnosti.

Pročitajte: Željko i Jovana beskrajno ponosni - Prva fotografija bliznakinja Ane i Srne će vas raznežiti

Instagram

 

Samim tim, nepoznanica je način na koji su Ana i Srna proslavile rođendan, ali se pretpostavlja da su im roditelji, kao i prethodnih godina,u dvorištu kuće upriličili bajkovitu zabavu o kakvoj svako dete mašta.

 Pročitajte: Muž je prevaziđena kategorija! Fotografije Jovane Joksimović u provodu zapalile internet, evo ko je sad mazi po kolenima

Instagram

 

Ćerke Jovane i Željka Joksimovića odrastaju daleko od radoznalih pogleda, užviaju u svom bezbrižnom detinjstvu i ljubavi koju im članovi porodice bezuslovno pružaju, a poslednji put u javnosti viđene su u aprilu, kada su se pojavile na proslavili tatinog jubilarnog pedesetog rođendana. 

Pročitajte: Jednom Željko slavi 50. rođendan - Gala žurka za elitu, sve pršti od luksuza, pogledajte prve fotografije

Ata Images

 

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading