Celebrity News

Sin Biljane Jevtić jednom rečenicom otkrio prave odnose u porodici: Bez stida majci javno poručio... (FOTO)

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića interesantan je mladić

Sin Biljane Jevtić jednom rečenicom otkrio prave odnose u porodici: Bez stida majci javno poručio... (FOTO)

Otkako se odvažio i poput svojih vršnjaka otvorio "Instagram" profil sin Biljane Jevtic i Ace IlićaIvan Ilić u fokusu je medija. Dosta se pisalo o njegovom školovanju, budući da je odličan student prava, jedno vreme se čak spekulisalo i o tome kojoj devojčici je pošlo za rukom da osvoji njegovo srce, a u najvećoj meri tema štampe i portala bio je njegov odnos sa roditeljima.

Pročitajte: Sine, zar i ti? Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića doneo odluku koja je šokirala roditelje, SADA SU NEMOĆNI (FOTO)

 

 

Mada su Aca i Bilja pokušavali svetu da objasne kako je njihov sin pored toga što im je prvržen istovremeno veoma poslušan mladić koji ide u korak sa njihovim željama i nadanjima ispostavilo se da Ivan ima svoj put, koji nesvrćući se na maštanja roditelja sam krči. Vrlo je samostvestan, samostalan, a svi koji ga znaju komentarišu i da je džentlmenski nastrojen što je retkost kod današnjih mladića.

Pročitajte: Indeks na sunce: Čim diplomira sin Biljane i Ace Ilića dobiće ovo, poklon o kom mnogi decenijama sanjaju

Instagram

 

 

Ivan je takođe vrlo slobodan u ophođenju, ne stidi se da pokaže da je sa ocem bio na vašaru dok je nastupao, često na društvenim mrežama deli fotografije sa mamom i tatom, što je učinio i nedavno povodom Biljinog rođendana.

- Srećan mi mami rođendan - napisao je on ispod fotografije nastale u jednom prestoničkom restoranu gde je porodica slavila. Ovim gestom sin Biljane Jevtić i Ace Ilića pokazao je koliki značaj za njega imaju porodične vrednosti, te da ga nije stid da to javno plasira u čemu se takođe dosta razlikuje od većine svojih vršnjaka.

Komentari (0)

Loading