Celebrity News

Molitva za našu Biljanu: Operacija je bila neizbežna, evo šta kaže Aca Ilić

Autor: | 30/09/2022

Operisana Biljana Jevtić - pukom srećom izbegla veće komplikacije

Molitva za našu Biljanu: Operacija je bila neizbežna, evo šta kaže Aca Ilić

Pevačica je preživela pravu dramu pre nekoliko godina, a iako nije imala klasičan i veoma bolan napad kakav često prozrukuje prisustvo kamena u žuči, morala je biti operisana Biljana Jevtić kako bi izbegla teže komplikacije. Tokom laparoskopskog zahvata, kojim su joj uklonjeni žučna kesa i nekoliko kamenčića, ispostavilo se da je taj organ pod upalnim procesom, kao i da pritiska jetru, prenosi "Svet".

- Nisam osećala jake bolove, makar ne poslednjeg puta, jer se sa ovim zdravstvenim problemom nosim gotovo celu deceniju, već dvaput sam zbog njega završila u Hitnoj pomoći. Ali moj lekar sada kao da je nešto predosetio, rekao je da je bolje da me ipak operiše iako sve deluje u redu. Čak su i rezultati laboratorijskih analiza bili dobri, tako da baš ništa nije ukazivalo na eventualni problem. Ispostavilo se da je žučna kesa bila pod upalom, kao i da je pritiskala druge organe, pre svega jetru. Naravno, laknulo mi je kad sam shvatila da sam izbegla neke ozbiljnije komplikacije – rekla je operisana Biljana Jevtić tada.

Pročitajte: Sine, zar i ti? Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića doneo odluku koja je šokirala roditelje, SADA SU NEMOĆNI (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

Posle operacije odmah je puštena na kućno lečenje. Sin Ivan i suprug Aleksandar sve vreme su je negovali. Dve nedelje je bila na posebnom režimu ishrane, a nakon toga vratila se svakodnevnim obavezama i pevanju, jer je već imala zakazane nastupe.

Pročitajte: Odlučila da se ošiša do glave! Fotografija Bilje Jevtić sa kratkom kosom uzburkala društvene mreže

Luka Šarac

 

- Aca me je baš čuvao, mada sam i ja njega pazila kad je prošle godine podvrgnut istom ovakvom zahvatu. Samo,njegov slučaj je bio teži i ozbiljniji od mog, njemu su iz žučne kese izvadili 36 kamenčića. Doduše, bili su obli, a moji su, iako znatno sitniji, veoma oštri, tako da nisu bezazleni, mada ih je bilo samo tri. Pogotovo je moglo da bude loše da su se nekim slučajem zaglavili u žučnom kanalu, jer to ume da bude izuzetno bolno. Hvala bogu, to mi se nije desilo. Sada Aca i ja posedujemo "kolekciju dragog kamenja", kako u šali kažemo za ove suvenire iz bolnice.

Pročitajte: U kakvoj smo samo zabludi živeli - Surova istina o braku Biljane Jevtić i Ace Ilića posle tri decenije izašla na videlo

Andreja Damnjanović

 

Nemilog događaja Bilja se sada seća sa osmehom na licu s obzirom da je sve dobro prošlo, a savetuje svima da se redovno kontrolišu jer je baš ona primer da iako deluje sve kako treba, zapravo nije.

Komentari (0)

Loading