Celebrity News

Sine, zar i ti? Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića doneo odluku koja je šokirala roditelje, SADA SU NEMOĆNI (FOTO)

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića nije krenuo stopama svojih roditelja

Sine, zar i ti? Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića doneo odluku koja je šokirala roditelje, SADA SU NEMOĆNI (FOTO)

Popularni estradni bračni par važi za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni, u braku su više od 30 godina, a sin Biljane Jevtić i Ace Ilića, Ivan kruna je njihove ljubavi. 

Nakon Biljine i Acine borbe za potomstvo, Ivan je na svet došao 1999. godine te je bračni par pre svega posvećen svom jedincu na koga su beskrajno ponosni. Iako dete poznatih i uspešnih roditelja, uvek se trudio da živi skromno, te ga bar za sada ne privlači život ispred kamera, već se posvetio studijama i apsolvent je Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Pročitajte: Odlučila da se ošiša do glave! Fotografija Bilje Jevtić sa kratkom kosom uzburkala društvene mreže

Instagram

 

Biljana je jednom prilikom otkrila da Aca i ona podjednako učestvuju u odgajanju i vaspitavanju sina, ali da je ona ta koja je strožai. Takođe, poznati par otkrio je i to da je njihov sin muzikalan na roditelje, ali da još uvek ne razmišlja da krene njihovim stopama.

Pročitajte: Ko hoće neka čestita - Aca Ilić i Biljana Jevtić SLAVE, u kuću im je STIGLA SNAJKA! Pogledajte kakva lepotica je osvojila njihovog jedinca

ATA Images

 

- Sin Ivan stasava u momka, nije stidljiv, ali ne voli da se sa nama preterano eksponira. Muzikalan je, lepo peva, kao mlađi je učestvovao na nekim takmičenjima, ali ne zanima ga estrada. Sam će izabrati čime će se baviti, a sada ga najviše interesuje istorija. Raduje me što u naletu kvazipesama, moj Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Ima odlično uvo, zna da proceni ko dobro peva ili svira. Sluša i narodnu muziku, zna mnoge izvorne kompozicije. Verujte, zna više pesama od svog oca. Dešavalo se da ga Aca pozove telefonom sa nastupa i pita za određenu numeru kako ide - otkrila je pevačica.

Pročitajte: Otkrivena porodična tajna - Sina Biljane Jevtić i Ace Ilića odluka roditelja navela na NEVEROVATAN POTEZ

Luka Šarac

 

- Mi smo jedna obična porodica. Međutim, vremena su takva da je normalnost skrajnuta u drugi plan i skoro da smo je se svi zaželeli. Danas, ako nema razvoda, skandala ili svađa, mediji se neće ni osvrnuti, a nama ne pada na pamet da izmišljamo takve stvari kako bismo bili “megaekskluzivni”. Uostalom, to bi se kosilo sa našim vaspitanjem i moralom. U godinama smo kad nam je potreban mir - skroman je bio Aca Ilić.

Komentari (0)

Loading