Celebrity News

Uostalom, ko još voli zeta? Na fotografijama su srećni, a evo kako se tast i tašta zaista ophode prema Nikoli Demonji (FOTO)

Tašta i tast Nikole Demonje gaje posebno mišljenje o muzičaru

Uostalom, ko još voli zeta? Na fotografijama su srećni, a evo kako se tast i tašta zaista ophode prema Nikoli Demonji (FOTO)

Cveta i Tomislav Štajdohar divni su, strpljivi i veoma predusretljivi ljudi kojima su ćerka Ana i unuci Nia i Lav na prvom mestu. Tašta i tast Nikole Demonje uvek su na usluzi muzičaru i njegovoj izabranici, posebno kada su njihovi naslednici u pitanju. Rado ih pričuvaju, dovedu iz vrtića i škole, a neretko sa njima rade i domaće zadatke u čemu mališani posebno uživaju. Pored roditelja Nii i Lavu baka i deka omiljene su figure porodice na koje se u svakom smislu oni ugledaju. Ne čudi stoga što sve važne datume prvo obeleže sa njima, čemu svedoči i najnovija Anina fotografija  na "Instagramu". 

Pročitajte: Sneg bela kuhinja, trpezarija i raskošni dnevni boravak prosto će vas ostaviti bez daha: Ovde žive Ana Štajdohar i Nikola Demonja (FOTO)

 

Pevačica je, naime, podelila delić atmosfere sa šestog rođendana sina, a njeni roditelji bili su u prvom planu. Tašta i tast Nikole Demonje divno su se sredili za pomenutu priliku, kako i dolikuje bakama i dekama doneli puno poklona, a među njima istakla se torta po ukusu naslednika.

Pročitajte: Ana Štajdohar i Nikola Demonja neutešni, zadesila ih velika tragedija (foto)

 

 

Jednako kao i Ana, i Nikola je uživao u društvu roditelja svoje izabranice koje izuzetno ceni i poštuje, a osećanja su uzvraćena. Tašta i tast Nikole Demonje muzičara posmatraju kao svog sina i ni po čemu ga ne odvajaju od svoje ćerke. Neretko divan odnos gaje što porodicu čini skladnom.

Komentari (0)

Loading