Moda

Svi ih ogovaraju: Modno usklađeni Filip i Prijovćka, ali JEDAN DETALJ na garderobi KRIJE TAJNU (FOTO)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović neprestano su u fokusu javnosti

Svi ih ogovaraju: Modno usklađeni Filip i Prijovćka, ali JEDAN DETALJ na garderobi KRIJE TAJNU (FOTO)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović godinama su u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi svakako je sin Aleksandar. Iako svoju intimu u retkim prilikama dele s javnošću, te su neprestano na meti komentara kako im u zajednici ne cvetaju ruže, supružnici nas ipak s vremena na vreme obraduju, te se pod ruku pojave na nekom gradskom dešavanju. Tako je bilo i pre nekoliko dana kada su zajedno došli na promociji knjige nutricionistkinje Ane Petrović gde su odavali utisak savršenog para, a modno usklađeni kako smo od njih i navikli, oduševili su sve prisutne.

Pročitajte: Živojinovići sa snajom ne mogu da pronađu zajednički jezik! Ovoga puta Brena na udaru Aleksandre Prijović - Ti nisi moja svekrva (FOTO)

Boško Karanović

 

Pevačica se opredelila za kožni outfit pa je crne pantalone i košulju u braon boji istog materijala ponela uz duboke čizme iznad kolena koje su apsolutni hit ove sezone i sve to upotpunila širokim pojasom dodatno naglasivši svoju vitku figuru. Crna torbica odlično se uklopila u celu priču, a podignuta kosa sa nekoliko opuštenih pramenova doprinela je uvek aktuelnom ležernom look-u.

Pročitajte: Majka i očuh Aleksandre Prijović imaju RAZLOG ZA SREĆU - Konačno lepe vesti i za Borku, Prija uplakana (FOTO)

Boško Karanović

 

Iako je Aleksandra pobrala mnoštvo simpatija, Filip je takođe bio na visini zadatka, a kombinacijom u istim tonovima kao i njegova izabranica, savršeno je ispratio njeno fantastično izdanje. On je za ovu priliku poneo tamne pantalone i belu košulju, a braon sako savršeno je uklopio uz cipele i na sve to kao modni detalj dodao kaiš u istoj nijansi.

Pročitajte: Slavimo, ljubavi moja... Filip Živojinović je upravo objavio RADOSNE VESTI na Instagramu, svi čestitaju Prijovićki (FOTO)

Boško Karanović

 

Imajući u vidu da su braon i crna kombinacija postale vodeći jesenji trend jasno je da bračni par Živojinović - Prijović i te kako prati svetska modna dešavanja te vam njihovi komadi mogu poslužiti kao inspiracija za predstojeće dane. 

Komentari (0)

Loading