Celebrity News

Ipak je izabrala njega: Ljubav Suzane Mančić je SLAVNI TENISER kog je Jugoslavija obožavala, stiglo i PRIZNANJE (FOTO)

Ljubav Suzane Mančić uvek joj je pružala uzbuđenja i avanture

Ipak je izabrala njega: Ljubav Suzane Mančić je SLAVNI TENISER kog je Jugoslavija obožavala, stiglo i PRIZNANJE (FOTO)

Boško Karanović

Ljubav Suzane Mančić uvek je voditeljki bila važan, praktično sastavni deo života a upravo tom segmentu posvetila je i značajan deo u autobiografiji koju je svojevremeno napisala. Tu su otkriveni mnogi pikantni detalji iz života voditeljke, a neki su čak promakli široj javnosti. Na primer, period u kojem je zamalo zavela ruskog predsednika Vladimira Putina, pa se danas može samo nagađati gde bi danas bila Suzana da joj je to pošlo za rukom. Detalje te angedote detaljno je opisala u pomenutoj knjizi.

Natalija Kunić

 

- U Lenjingrad, današnji Sankt Peterburg, došli smo zbog teniskog turnira iako ja nisam bila baš luda za tenisom. Više sam volela da lutam po Nevskom prospektu, da obiđem grob generala Kutuzova, da popijem čaj u Puškinovom kafeu preko puta i da se prisetim turneje od pre 17 godina. U Lenjingradu sam tada, davno, kupila prvi dijamantski prsten i to na odeljenju juvelirskih proizvoda neke robne kuće. Kako se od tada sve promenilo, čak i ime grada. Vraćeno mu je ime iz carskog vremena, Sankt Peterburg - prisetila se Suzana u svojoj knjizi i zatim prešla na to kako da joj teniski turni umalo promeni život, a ljubav Suzane Mančić pošla bi tada u zanimljivom i neočekivanom smeru.

 

 

- Teniski turnir je bio završen i u hotelu Evropejskaja je bio priređen svečani koktel. Gost turnira bio je svetski poznat teniser Bjorn Borg. U onom mnoštvu sveta odjednom sam se našla pored njega. Bio je ljubazan, vitak i žut. Nisam imala više filma u aparatu i htela sam da se pojedem živa, mogla sam se slikati sa njim. Volođa mi je pokazao jednog onižeg mladog čoveka oko kog su se tiskali novinari. Vidite, on je osvojio turnir. Mladi političar, odavde iz Peterburga, zove se Putin. Moju pažnju, međutim, i dalje je privlačio Borg - opisala je Mančićeva u knjizi.

Pročitajte: Muž Suzane Mančić PRELOMIO: Prva supruga mu PREVIŠE ZNAČI, Suzana se oglasila i sve potvrdila

 

 

Ljubav Suzane Mančić tako je iskliznula sa veoma zanimljivog koloseka jer je mogla bliže upoznati današnjeg ruskog predsednika, a to bi zahtevalo čitav jedan roman za sebe.

Komentari (0)

Loading