Celebrity News

Razvod roditelja nisu ni osetilI! Sin i ćerka Baneta Mojićevića prvi put u javnosti: Da li vam više liče na majku ili oca?

Sin i ćerka Baneta Mojićevića predivni su mališani

Razvod roditelja nisu ni osetilI! Sin i ćerka Baneta Mojićevića prvi put u javnosti: Da li vam više liče na majku ili oca?

Ata Images

Teško su sin i ćerka Baneta Mojićevića podneli razvod roditelja, iako su se muzičar i njegova izabranica ozbiljno potrudili da to ne osete. Budući da razlaz i život na dve različite adrese nikako ne može da se skrije tako su Radoš i Maša Mojićević bili direktno upućeni u sve što se događa između oca i majke Milice, ali sada nakon godinu i po, dve sve to je iza njih te uživaju jednako da provode vreme sa oboje, naravno posebno. 

Pročitajte: Bane Mojićević se LUDO ZALJUBIO u NJU, SUPRUGU jednog od najmoćnijih ljudi u državi! Detalji AFERE o kojoj se do sada samo šaputalo (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Najvažnije im je da imaju jedno drugo što su ih i roditelji učili, da se uvek vole podržavaju i budu tu kao pomoć i podrška. Karakterno su vrlo slični, vole da se druže, uživaju u školi a primećeno je da imaju i talenat za crtanje. Zahvaljujući tom svom daru oni su nedavno ocu za rođendan priredili malo iznenađenje u vidu crteža kojim se on oduševio.

Pročitajte: Prvi put posle razvoda, Bane Mojićević progovorio o devojci

 

 

Ceo taj dan sin i ćerka Baneta Mojićevića proveli su sa ponosnim roditeljem, koji nije izostavio da trenutak za pamćenje ovekoveči fotografijom i potom je na iznenađenje mnogih objavi na "Instagramu". Malo je prošlo a komentari na račun muzičarevih mališana počeli su da se nižu, nadasve oni pozitivni. 

Komentari (0)

Loading