Celebrity News

Taman je postala majka i složila život: TUŽNE VESTI stižu iz doma Jelene Janković, svi šalju podršku i molitve

Autor: | 23/10/2022

Povreda Jelene Janković dovešće do operacije

Taman je postala majka i složila život: TUŽNE VESTI stižu iz doma Jelene Janković, svi šalju podršku i molitve

Taman što se vratila profesionalnom tenisu učešćem na turniru legendi u Luksemburgu, nova povreda Jelene Janković omela je slavnu teniserku u planovima za veliki povratak. Nažalost, povrede su nekako obeležile karijeru ove sportistkinje, a ovog puta nastala je jedna od težih jer je Jelena u petak povredila Ahilovu tetivu. To joj se dogodilo u petak uveče tokom prvog meča na pomenutom turniru gde je igrala sa Slovakinjom Danijelom Hantuhovom.

Privatna Arhiva

 

Povreda Jelene Janković nastala je prilikom njenog pokušaja da reaguje na drop šot udarac protivnice kada je krenula na loptu i samo vrisnula. Ispostavilo se da joj je patika zapela za podlogu i tada je pokidala Ahilovu tetivu. Organizatori su obezbedili privatni avion da se Jankovićeva iste večeri vrati u Beograd, jer je ona htela da se operiše kod kuće, a ne u Luksemburgu.

Pročitajte: Jelena, jesi li to ti? Šest meseci je nije bilo u javnosti, na novoj fotografiji naša slavna teniserka više NE LIČI NA SEBE

profimedia

 

Povreda Jelene Janković uzrokovaće novu višemesečnu pauzu u igri teniserke koja se od aktivnog igranja oprostila na Ju-Es openu 2017. godine. Ona ima 37 godina i smatra da još nije vreme za potpuno povlačenje iz tenisa, te da može mnogo da pruži na turnirima legendi ali ju je ova povreda sigurno iznova na duže uklonila sa terena. U međuvremenu, Jelena se može ponovo više posvetiti porodici koju je izgradila sa partnerom Brankom Baraćem i njihovom ćerkom Unom.

Komentari (0)

Loading