Celebrity News

Jelena, jesi li to ti? Šest meseci je nije bilo u javnosti, na novoj fotografiji naša slavna teniserka više NE LIČI NA SEBE

Izgled Jelene Janković mnoge je iznenadio

Jelena, jesi li to ti? Šest meseci je nije bilo u javnosti, na novoj fotografiji naša slavna teniserka više NE LIČI NA SEBE

Tek kada se pojavila nova fotografija na kojoj možemo videti nekadašnju teniserku, shvatimo da se Jelena Janković zapravo duže vreme nije pojavljivala u javnosti. Naša slavna sportistkinja sigurno je imala pune ruke posla otkako je dobila naslednicu Unu sa svojim izabranikom Brankom Baraćem, pa su joj društveni događaji postali sekudnarni u životnom rasporedu. Zato je mnogima sada zanimljivo da provere u kojoj meri se izgled Jelene Janković promenio od njenog poslednjeg pojavljivanja kojeg sigurno nije bilo mesecima.

 

 

Bivša teniserka se, naime, pojavila na rođendanskoj proslavi svog prijatelja i frizera Stevana Radivojevića koji se, pored Jelenine, brine i o kosi mnogih drugih poznatih dama poput Cece Ražnatović. Izgled Jelene Janković za ovu priliku bio je ležeran, a budući da se proslava odigrala u jednom luksuznom beogradskom hotelu ona je odgovorila svojim jednostavnim ali pažljivo uklopljenim stajlingom.

- Hvala ti Jelena što sarađujemo više od četiri godine i što uživam u tvojoj prelepoj i zdravoj kosi - poručio je frizer kraj objave koja otkriva izgled Jelene Janković posle dužeg vremena.

Pročitajte: Na šta liči da sa sestrom ne razgovaraš? Tužna istina o lošim odnosima u porodici Jelene Janković (FOTO)

Miroslava Milanović/žurnal

 

Teniserka svakako nije imala previše vremena da brine o svom izgledu zbog čega je dobro što je okružena profesionalcima kada zatreba. Kako je ranije istakla, rođenje ćerke Une promenilo je njen život nagalavačke, ali Jelena uživa u svemu što joj je takva promena donela.

 - Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto - izjavila je teniserka pre par meseci.

Komentari (0)

Loading