Celebrity News

Godine i plastične operacije su ga uništile... Mič Bjukenon je bio san svih žena sveta, a pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Autor: | 24/10/2022

Izgled Miča Bjukenona u sedamdesetoj će vas iznenaditi

Godine i plastične operacije su ga uništile... Mič Bjukenon je bio san svih žena sveta, a pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Dok brojni fanovi serije "Čuvari plaže" vole da ga se sećaju iz dana kada je snimao čuvenu ulogu, glumac Dejvid Haselhof kog svi pamtimo kao spasioca sa plaže Miča Bjukenona ipak nije podlegao starenju, baš kao što nije niko drugi na svetu. Danas je u sedamdesetoj godini života, pa mnoge zanima da li je Dejvidov izgled sačuvao išta od onog izdanja za kojim su žene ludele. Šta god mislili o njegovom aktuelnom imidžu, čini se da je među damama ostao veoma popularan.

profimedia

 

Izgled Miča Bjukenona i dalje je na njegovoj strani u smislu da lako osvaja žene, ali 2018. godine rešio je da se skrasi kraj treće supruge Hejli Roberts koja je čak 28 godina mlađa od njega. To najbolje govori u prilog činjenici da slavni glumac i dalje nema problem da osvoji daleko mlađe partnerke a pisalo se da ga mnoge obožavateljke još uvek opsedaju.

Pročitajte: Čuvari plaže - procenite koliko su se glumci promenili za tri decenije

 

 

profimedia

 

Izgled Miča Bjukenona, međutim, ipak ne privlači tako veliku pažnju u odnosu na skandale koje ovaj glumac povremeno pravi. Jednom je prilično pijan demolirao hotelsku sobu u Londonu, udario doktora, a postoji i snimak kako pijan na podu kupatila pokušava da jede burger.

Komentari (1)

Loading