Lifestyle

Sve puca od luksuza! Novi dom Marije Karan nimalo ne zaostaje za onim koji je imala u Holivudu: Jedan detalj u kupatilu zapada za oko (FOTO)

Novi dom Marije Karan predivna je nekretnina u centru Beograda, vrlo osvetljena i opremljena najmodernijim nameštajem

Sve puca od luksuza! Novi dom Marije Karan nimalo ne zaostaje za onim koji je imala u Holivudu: Jedan detalj u kupatilu zapada za oko (FOTO)

Po razvodu od producenta Džoela Lubina Marija Karan preselila se u London, odakle često sa sinom Markom Leom putuje u Beograd. Kako ne bi boravila u roditeljskoj kući, ili pak iznajmljivala stan ona je u rodnom gradu pazarila luksuznu nekretninu i to u strogom centru. Dom Marije Karan dekorisan je modernim nameštajem, vrlo je osvetljen i prostran te ima dovoljno prostora da se glumičin mezimac igra, kao što je to činio u svojoj kući u Holivudu.

Pročitajte: Marija Karan se vratila nasilnom dečku, porodica šokirana njenom odlukom

Instagram

 

Bela garnitura uklopljena je sa nešto tamnijim komodama i regalima, a posebnu pažnju njenih pratilaca privuklo je to kako je glumica uredila kupatilo. Detalj u ćošku kade na kom se nalazi čajnik sa šoljicama zapao je svima za oko, što dosta govori o tome na koji način se Marija nakon napornih poslovnih obaveza odmara.

Pročitajte: Sinčić je uspeo ono što niko nije: Marija Karan i bivši muž ušli u novo poglavlje života

Instagram

 

Kuhinja je u braon sivim tonovima, sa svim neophodnim uređajima uz pomoć kojih ona svom jedincu i sebi sprema obroke. U posebnom delu koji razdvaja trpezariju smešten je plazma televizor, a tu je i šank sa barskim stolicama.

Pročitajte: Dom Marije Karan svi detalji života u Holivudu!

Instagram

 

Marija je navikla da živi na dve adrese, a kada dođe u Beograd voli da joj je jednako prijatno i udobno kao u britanskoj prestonici, gde njen sin pohađa školu. 

Komentari (0)

Loading