Celebrity News

Sve nas je očarao u Pinkovim zvezdicama, a sada ga ne biste prepoznali! Pogledajte kako danas izgleda Ljuba Stanković (FOTO)

Ljuba Stanković porastao i promenio se

Sve nas je očarao u Pinkovim zvezdicama, a sada ga ne biste prepoznali! Pogledajte kako danas izgleda Ljuba Stanković (FOTO)

Dovoljno je bilo pogledati najnoviju fotografiju koja kruži društvenim mrežama i zaključiti u kolikoj meri je Pinkova zvezdica Ljuba Stanković porastao i promenio se. Sa samo 6 godina on se prijavio na širom Balkana popularno takmičenje i pažnju auditorijuma privukao anđeoskim glasom i talentom retkim za dete tog uzrasta. 

Pročitajte: Prilično bizarno: Evo šta je Milan Popović poklonio Igoru Kojiću za rođendan na koji je tajno došao (FOTO)

 

 

Pevao je Ljuba vrcave, ali i ozbiljne numere, najpre balade. Uspevao je da članove žirija rasplače, a onda je spletom okolnosti od zvezdice preko noći postao velika zvezda. Naime, hrvatska pevačica Severina Vučković predložila mu je saradnju na pesmi "Tutorijal", što je šestogodišnjak u saglasnosti sa roditeljima prihvatio i tako postao poznat i onima koji nisu bili mnogo zainteresovani za muzičko takmičenje u kom je učestvovao.

Pročitajte:Keba besan Severinu krivi za sve! Igor Kojić beži iz porodičnog doma, OVO su razlozi porodičnog razdora

 

 

To mu je pružilo mogućnost da gostuje i zapeva u emisijama o kojima je ranije samo sanjao, nažalost premalo godina je imao da bi pevačku karijeru nastavio. Vratio se školovanju i danas radi na svom glasu kako bi se jednoga dana još bolji vratio na scenu.

Pročitajte: Više je nećete gledati istim očima, Severinina sestra kroz suze: Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, bivše partnere, teško je....

instagram/printscreen

 

Mada nije mnogo vremena prošlo od njegovog poslednjeg gostovanja i pojavljivanja u javnosti, bilo je iznenađenje za sve u kolikoj meri je Ljuba Stanković porastao i promenio se. Popunio se, dobio na visini i promenio način na koji sređuje kosu. Spakuliše se da je nedavno čak dobio ponudu da učestvuje u jednoj indijskoj reklami.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading