Celebrity News

Srela ga je na krstarenju i jednostavno se desilo: Tajna Olje Bećković izašla na videlo, slavni fudbaler joj je ukrao srce (FOTO)

Autor: | 26/10/2022

Otac Olje Bećković i poznata novinarka imaju uspomenu za ceo život

Srela ga je na krstarenju i jednostavno se desilo: Tajna Olje Bećković izašla na videlo, slavni fudbaler joj je ukrao srce (FOTO)

Kada je svojevremeno legendarni fudbaler Dijego Maradona posetio Beograd, bilo je to zbog projekta Emira Kusturice. Tom prilikom, kako je Kusturica nedavno i rekao, njih dvojica su krstali brodom po Beogradu. Međutim, slavni reditelj i nažalost preminuli fudbaler, nisu jedini koji su te večeri bili na brodu. Otac Olje Bećković i poznata novinarka takođe su bili prisutni, kao i njen tada mali sin Luka.

Ata Images

 

Otac Olje Bećković, Matija Bećković, sa svojom naslednicom prisustvovao je ovom druženju, a Olja se kasnije osvrnula na to veče u izjavi.

- Istina je da sam bila tamo, ali bi bilo pretenciozno da kažem da sam bila sa Maradonom. Samo sam bila na istom mestu gde je bio i on. Suština je bila da upoznam mog tada malog sina sa njegovim idolom. On je i danas užasno ponosan što je imao tu priliku, i kao najveću vrednost čuva sliku sa tog događaja - ispričala je Olja.

Pročitajte: Bila je i zaprošena! Pisac, radio voditelj, legenda - Ovaj čovek bio je prva ljubav Olje Bećković (FOTO)

Privatna Arhiva

 

O toj večeri ostaje kao svedočenje i fotografija na kojoj su otac Olje Bećković, slavna voditeljka i njen sin, a u prvom planu je Maradona, dok su iza njega u zagrljaju Olja i Matija, a sa desne strane, ogrnut u ćebencetu, nalazi se i tada mali Luka.

Komentari (2)

Loading
Nadica

10:28 28.10.2022

Odvratna njuška , hvala bogu pa je niko ni ne gleda , zlo od žene .