Celebrity News

Srce majke hoće da pukne od tuge: Dve decenije razdvojene, evo kakav odnos imaju ćerke Verice Rakočević (FOTO)

Ćerke Verice Rakočević žive razdvojeno više od dve decenije

Srce majke hoće da pukne od tuge: Dve decenije razdvojene, evo kakav odnos imaju ćerke Verice Rakočević (FOTO)

Sin i dve ćerke Verice Rakočević najveće su bogatstvo slavne dizajnerke, koja ne krije koliko je svojoj deci privržena i koliko je sve na profesionalnom planu što je postigla manje važno naspram njihovih osmeha. Elena i Miodrag i Milena imaju različite očeve, osim toga među njima velika je razlika u godinama što je po svemu sudeći uticalo da bratsko-sestrinski bude nešto drugačiji nego kod drugih porodica.

Pročitajte: Tuga u domu Verice Rakočević: Saopšila vest o smrti i potresla naciju (FOTO)

Facebook

 

 

 

Ćerke Verice Rakočević, navodno su se dodatno udaljine pošto je Milena odlučila da školovanje nastavi u inostranstvu, a budući da već dugi niz godina ona živi u Americi, tamo radi, udala se i dobila je dete, nije za čuđenje što dve sesetre odnos do dan-danas nisu korigovale.

Pročitajte: Dece nikad dosta: Rođendanski poklon ove godine Verica Rakočević nije sanjala ni u najluđim snovima! Čestitamo!

Instagram

 

 

Da ćerke Verice Rakočević nisu u najvećoj ljubavi svedoči činjenica da Elena na svom profilu nijednom nije objavila sliku sa Milenom, doduše nema je ni sa Miodragom, a jedina fotografija sestara u zagrljaju osvanula je pre par dana na profilu dizajnerke. Po crno-beloj štampi reklo bi se da je dosta stara i zaboravljena kao u ostalom i taj blizak odnos koji su sestre gajile.

Komentari (1)

Loading
Nadica

10:09 28.10.2022

Luda majka ,još ludja deca!! A ova elena je ubedljivo najludja ,trebalo bi da se leći,Verica bolje da se posvetila svojoj djeci umesto što zamajava onog Veljka .uništila mu je mladost i onemogućila da ima svoju decu živeći sa babom . Ili je i on poremećen,treba imati želudac pa leći u krevet s matorom ženom!!!!