Celebrity News

Ovako se zabavljaju milioneri: Joksimovići posle dugo vremena u provodu, svi gledaju u Jovanine noge (FOTO)

Brak Jovane i Željka Joksimovića omiljena je tema medija

Ovako se zabavljaju milioneri: Joksimovići posle dugo vremena u provodu, svi gledaju u Jovanine noge (FOTO)

Od momenta kada se saznalo da je sklopljen, brak Jovane i Željka Joksimovića pod budnim je okom javnosti. Poznati supružnici davali su povoda da se o njima i njihovom odnosu piše, najpre odlukom da porodicu prošire. Za početak oni su postali roditelji sina Koste, a ubrzo i bliznakinja Ane i Srne, koje su mamina kopija. 

Pročitajte: NEPRIJATNO! Kad Željkova žena pozove njegovu bivšu: Leontina otkriva detalje telefonskog razgovora sa Jovanom Joksimović

Miloš Nadaždin

 

Uporedo sa proširenjem porodice voditeljka i kantautor u velikoj meri preobratili su svoje karijere, postali su vlasnici televizije, zatim i novinske agencije, a finansijska i informativna nadmoć donela im je neka nova poznantsva i jednako bogate prijatelje, sa kojima se dosta blisko druže, a sa nekima čak i letuju.

Pročitajte: Povukla je potez koji je zaprepastio sve: Prva žena Željka Joksimovića objavila fotografiju zbog koje je svi ogovaraju

 

 

Porodični prijatelji i svedoci da brak Jovane i Željka Joksimovića ide svojim tokom, između ostalog su dizajnerka odeće Marija Tarlać, Dragan Stojković Piksi i njegova supruga, a tu su i Goran Karić i Ivana Mišković naslednica Delta imeprije. Goran i Ivana pre neki dan priredili su gala proslavu povodom obeležavanja 18. rođendana ćerke Mie, a među zvanicama našli su se naravno Željko i Jovana.

Pročitajte: Kad vam je supruga Jovana onda će biti kako ona kaže: Željko Joksimović slavi 50. rođendan, živeli! (foto)

Instagram

 

Na početku večeri njih dvoje su pozirali zajedno sa lepom slavljenicom, a njihovi usklađeni stajlinzi prvukli su pažnju fotografa, pa i svih prisutnih i podstakli komentare. Crna elegancija svakako je proverena kombinacija, te su je se Jovana i Željko držali a nije laž da su im odevne skupocene kreacije u pomenutoj nijansi odlično stajale. Voditeljka je salom za proslave ponosno prošetala svoju izvajanu figuru, dok se pevač šepurio uspehom koji je ostvario filmom "Toma".

Komentari (1)

Loading