Celebrity News

Ćerke Ivana Ivanovića ocu priredile iznenađenje za 47. rođendan: Fotografija iz porodičnog doma će vas rasplakati

Ćerke Ivana Ivanovića najveće su bogatsvo voditelja

Ćerke Ivana Ivanovića ocu priredile iznenađenje za 47. rođendan: Fotografija iz porodičnog doma će vas rasplakati

Malo je onih koji ne znaju ko su i kako izgledaju ćerke Ivana Ivanovića, a ono što se najčešće komentariše kada su njih dve u pitanju jeste divan odnos koji gaje i to koliko obe lične na ponosnog oca. Staša i Lola Ivanović neverovatno su bliske, obožavaju se, stoga gotovo da ne prođe dan da se ne vide.

Pročitajte:Mlađa ćerka Ivana Ivanovića i njen stajling je nešto najslađe što ćete videti danas: Mala Lola kako raste sve više liči na oca (FOTO)

Instagram

 

Sve važne dane voditelj nastoji da provede upravo sa njima. One su njegov ponos i najveće bogatsvo te sve čini da uprkos razlici u godinama ostanu u kontaktu i jedna drugoj budu podrška. Svoje dve princeze spojio je i nedavno povodom obeležavanja 47. rođendana, a naravno susret i to koliko su se lepo proveli ovekovečio je fotografijama, koje su odmah potom završile na njegovom "Instagram" profilu.

Pročitajte: Supruga Ivana Ivanovića je FATALNA PLAVUŠA: Zbog prelepe Anje svi su se okrenuli, njene fotografije sa bebom oduzimaju dah

 

 

Ivan je još jednu dodatu brojku na torti proslavio u porodičnom domu, gde se on i njegove naslednice osećaju najprijatnije, a svi su primetili koliko se Staša, shodno svojim godinama i uzrastu, uozbiljila, a koliko je malena Lola porasla.

Pročitajte: Skromno ali sa toliko ljubavi: Nikad viđene fotografije sa venčanja Ivana Ivanovića i Zorice Trivić, u farmerkama i japankama (foto)

Instagram

 

 

Ćerke Ivana Ivanovića i to na koji način voditelj govori o njima privlače pažnju javnosti, koja ne može da odoli ovoj skladnoj, harmoničnoj porodici.

Komentari (0)

Loading