Celebrity News

Marija, možeš da gledaš i plačeš: Raša Bukvić prošetao PRELEPU KOLEGINICU, koliko su samo lep par (FOTO)

Nova devojka Raše Bukvića misterija je za medije

Marija, možeš da gledaš i plačeš: Raša Bukvić prošetao PRELEPU KOLEGINICU, koliko su samo lep par (FOTO)

Nakon što je okončao brak sa koleginicom Marijom Bergam Raša Bukvić nije za javnost više želeo da govori o svom emotivnom životu. Bio zaljubljen ili ne prećutkivao je odgovore na pitanja postoji li nova devojka Raše Bukvića, odbijajući pritom da prokomentariše makar to šta je to što jedna dama treba da poseduje ne bi li osvojila njegovo srce. Verovalo se da to čini jer potajno sa Marijom, sa kojom ima sina, priželjkuje pomirenje. Njegova bivša izabranica, međutim, nastavila je dalje, zaljubila se i zasnovala porodicu stoga je i Bukvić odlučio da zanemari sve pređašnje ideale i malo se slobodnije ophodi u javnosti, čemu svedoči to što je sliku sa prelepom plavušom, objavio na društvenim mrežama.

Pročitajte: Raša Bukvić nakon razvoda od Marije Bergam prvi put otvoreno: Praznike ću provesti sa porodicom (VIDEO)

Boško Karanović

 

 

Sudeći po slici nova devojka Raše Bukvića je glumica Aleksandra Janković, doduše ona je taj status dobila samo za potrebe serije "Azbuka našeg života" čiji nastavak je krenuo da se snima. Kao i uvek do sada Raša se uhvatio u koštac za zadatkom i odlično odigrao ulogu u prvih par epizoda, stoga ne čudi što su svi na trenutak pomislili da između njega i Aleksandre postoji nešto više od kolegijalnog odnosa.

Pročitajte: Upoznajte Olgu: Marija Bergam objavila prvu fotografiju tromesečne ćerke FOTO

Instagram

 

Da li je zaista nova devojka Raše Bukvića ušetala u njegov život to još uvek niko ne zna, ali ne sumnjamo da će ukoliko ljubav bude jednako jaka kao sa Marjiom on izabranicu sigurno predstaviti javnosti.

Komentari (0)

Loading