Celebrity News

Jednom ju je već ostavio...Majka Milene Vasić rekla šta misli o zetu Jugu Radivojeviću, reditelju se ovo nikako neće dopasti (FOTO)

Majka Milene Vasić vredna je i brižna žena koja voli da okuplja porodicu

Jednom ju je već ostavio...Majka Milene Vasić rekla šta misli o zetu Jugu Radivojeviću, reditelju se ovo nikako neće dopasti (FOTO)

Najveća podrška i oslonac majka Milene Vasić glumici i njenim mališanima je. Vredna, poštena žena, familijarna, posebna po mnogo čemu, ali nadasve po tome što vikendima i praznicima rado okuplja porodicu, najpre unuke, koje voli da pričuva kada god je ćerki i zetu to neophodno.

Pročitajte: Ne, ONA nije deo prošlosti! Sloboda MIćalović konačno otkrila šta misli o ženi sa kojom je delila voljenog (FOTO)

Ata Images

 

Tašta Juga Radivojevića, po priči izvora bliskog porodici, ne meša se u ćerkine i odluke svoga zeta, stoga nije mnogo komentarisala njihovu želju da se nakon raskida tokom studija u zrelim godinama ponovo spoje i venčaju. Ipak glumicu je, što je bio slučaj i u prvom njenom braku, navodno savetovala da zadrži samostalnost u svakom pogledu, jer samo ona može dovesti do potpunog unutrašnjeg mira jedne žene, a na kraju krajeva i sklada u braku.

Pročitajte: Ja sam stvarno učinila sve što sam mogla... Istina o RAZVODU Milene Vasić i Juga Radivojevića (FOTO)

Instagram

 

Nesumljivo je da je Milena majku poslušala, te je po udaji za Juga sa sestrom Andrijanom otvorila igraonicu, koja odlično posluje, dok je isto tako počela da odvaja vreme samo za sebe, odlazeći na putovanja bez reditelja i dece Lane, Nikole i Lava.

Pročitajte: Drugarice iako su ljubile istog: Bivši dečko Slobode Mićalović je on, danas je u srećnom braku sa zgodnom glumicom

Tvrdila je glumica svojevremeno za Story da joj putovanja hrane dušu, te da se sa njih vraća ispunjenija, odmornija i još spremnija za naredne izazove majčinstva i braka. Majka Milene Vasić zadovoljna je što je njena ćerka uspela da pronađe recept za sreću, što se odlično snalazi u svim ulogama bilo onim životnim ili na sceni, a bez obzira na prošlost zadovoljna je i njenom odlukom emotivnog partnera.

Komentari (0)

Loading