Celebrity News

Bila je vezana za sestru dok nije naišao ON! Evo zašto Jelena Đoković nikada ne govori o svom zetu (FOTO)

Zet Jelene Đoković u braku je sa njenom sestrom Marijom gotovo sedam godina

Bila je vezana za sestru dok nije naišao ON! Evo zašto Jelena Đoković nikada ne govori o svom zetu (FOTO)

Supruga najboljeg tenisera Novaka Đokovića godinama unazad živi pod budnim okom javnosti ali makar može da odahne što njena porodica koliko-toliko uživa u životima bez pritiska medija. Zet Jelene Đoković i njena sestra Marija uživaju u njihovoj ljubavi u anonimnosti ali bilo je trenutaka kad su mogli biti viđeni u javnosti.

 

 

Sestru Jelene Đoković javnost je upoznala tek kada su je paparaci primetili i fotografisali sa Jelenom na "US Openu", kada je naslov u svim medijima bio "Ko je vatrena crnka koja bodri Novaka Đokovića?" Marija Ristić, crnka čarobnog osmeha, podjednako je lepa, skromna i prefinjena kao i njena sestra Jelena i baš poput nje uživa u srećnom braku, a zet Jelene Đoković i Marija u odličnim su odnosima sa Jelenom i Noletom.

Pročitajte: Ovakva se pojavila pred fotoreporterima: Jelena Đoković frizurom iznenadila sve, kažu da žena najboljeg tenisera mora više da se potrudi

 

 

Zet Jelene Đoković zove se Budimir Jovković i gotovo sedam godina razlog je osmeha na Marijinom licu, a njihova ljubav puna je podrške i razumevanja, baš poput Novakove i Jelenine.

 

 

Komentari (0)

Loading