Lepota

Ovakva se pojavila pred fotoreporterima: Jelena Đoković frizurom iznenadila sve, kažu da žena najboljeg tenisera mora više da se potrudi

Nega kose Jelene Đoković posebna je beauty rutina supruge tenisera

Ovakva se pojavila pred fotoreporterima: Jelena Đoković frizurom iznenadila sve, kažu da žena najboljeg tenisera mora više da se potrudi

U Teniskom centru "Novak", a u okviru Fondacije Novak Đoković održan je četvrti Panel program "Putem šampiona" pod nazivom "Talenat u sportu - istina ili mit?" i naravno najveća zvezda događaja bila je niko drugi do Jelena Đoković. Već sa prvom rečenicom, svojim mirnim, staloženim izlaganjem Đokovićeva supruga privukla je pažnju prisutnih koji su nju i ostale govornike vrlo pažljivo slušali. Dok je Jelena govorila mnogi su zapazili i njen stajling, pa i frizuru a pripadnice lepšeg pola nisu mogle da se otmu utisku i ne prokomentarišu kako joj je kosa divno negovana uprkos zahtevnom tretiranju i izbeljivanju pramenova. Nega kose Jelene Đoković donedavno je bila tajna, međutim kako je žena slavnog sportiste nekoliko puta naglasila da za sebe, Novaka i decu koristi isključivo prirodne proizvode, organskog tipa, bez parabena i drugih štetnih supstanci, sam po sebi nametnuo se zaključak da je upravo ovo tajna njenih svilenkastih, posvetljenih pramenova.

Pročitajte: Otišla u crnke: Jelena Đoković šokirala i Noleta i nas promenom boje kose, komentari su podeljeni! Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Ata Images

 

Poznato je da blanš dosta šteti kosi, a kako bi postigla željeni izgled Jelena se ovom vidu sređivanja kose bar tri puta godišnje podvrgava, što zahteva znatno posvećeniju negu.

Pročitajte: U helankama i bez šminke: Snimak Jelene Đoković u kućnom izdanju dok vežba sigurno ćete pogledati više puta, da li je ovo stvarno ona?

Ata Images

 

Budući da suprugu Novaka Đokovića retko možemo videti isfeniranu ili pak uvijene kose, najčešće ona voli da je pusti da se prirodno, na toploti i suncu osuši i ostane razbarušena, ili je jednostavno podigne u punđu, može se pretpostaviti da je ovo jedan od načina njene nege i očuvanja vlasi zdravima. Nega kose Jelene Đoković nije velika mudrost, ali zahteva dosta novca. Organski proizvodi znatno su skupljili od običnih koji se mogu kupiti u komercijalnim radnjama, ali ona ne žali para, isto se odnosi i kada je nega lica i tela u pitanju.

Pročitajte: Prelepa i preskupa: Jelena Đoković prošetala omiljenu torbu princeze Dajane FOTO

Ata Images

 

Sa idejom da kosu dodatno ne šteti feniranjem ili uvijanjem Jelena se nedavno i na događaju koju organizuje Fondacija sa imenom njenoj supruga u naslovu pojavila sa punđom u dnu vrata. Vešto je kosu začešljala, zatim rep zavezala i spojila ga u punđu, što nije zahtevalo mnogo muke, a izgledala je vrlo lepo i poslovno što joj je bila ideja. Svi su primetili ovo Jelenino izdanje koje je po ko zna koji put podelilo javnost. Jedni su smatrali, upravo to, da je bila poslovna i da baš tako treba da izgleda žena u biznisu, drugi pak nisu mogli da je ne iskritikuju i upute na frizera, koji bi isti posao uradio daleko lepše ili bar urednije.

Ovako ili onako ljudima se ne može ugoditi, ali čini se da Jelena već duže vreme za komentare ne mari i "fura" svoj fazon.

Komentari (1)

Loading
XYZ

01:22 01.11.2022

I treba da je baš briga šta drugi komentarišu. Ne živi zbog drugih i njihovih mišljenja. Prirodno je uz diskretnu šminku mnogo lepše nego sve ove jadnice napucane silikonima i malterom na licu kao za Noć veštica. A kada se ujutro pojave bez šminke srčka da te strefi. Bravo Jeco!!!!!