Celebrity News

Najteži dani za porodicu: Prva fotografija supruge Slobodana Šarenca objavljena TUŽNIM POVODOM (FOTO)

Supruga Slobodana Šarenca profesionalno se bavila košarkom i osvojila brojne medalje za našu zemlju

Najteži dani za porodicu: Prva fotografija supruge Slobodana Šarenca objavljena TUŽNIM POVODOM (FOTO)

Vrlo povučeno i daleko od javnosti poslednjih godina, tačnije otkako je odlučila da okonča profesionalnu sportsku karijeru, živi supruga Slobodana Šarenca. Anđelija Arbutina nije neko ko voli da se fotografiše za medije, stoga su rekte slike nje i sportskog novinara, dok je i lik njihovih ćerki Nine i Lane iz istoga razloga široj javnosti nepoznat. Anđelija ne smatra da će joj objavljivanje intime pomoći u daljim profesionalnim izazovima, više je za to da njeni rezultati, u ovom slučaju smešteni u blisku prošlost, govore o njoj i tome koliko je doprinela promociji svoje zemlje a dala je srce i dušu na terenu kada je trebalo.

Pročitajte: "Nije loše sa tri žene u kući": Slobodan Šarenac progovorio o supruzi i ćerkama, ova stvar je svima zajednička (FOTO)

Instagram

 

Supruga Slobodana Šarenca osvajač je Olimpijskog srebra kao i dve evropske i jedne svetske vicešampionske medalje. Posebno se istakla u igrama za reprezentaciju Jugoslavije na Olimpijadi u Seulu i pobedničkom košu u polufinalu, istovremeno se ne sme zaboraviti njen doprinos KK Crvena zvezda. 

Pročitajte: Želela je da ga upozna sa drugaricom, a onda su se zaljubili jedno u drugo: Ona je više od dve decenije supruga Slobodana Šarenca

TV screenshot

 
 

Prema najnovijim dešavanjima čini se da su mnogi ipak uspeli da zaborave sve šta je Arbutina postigla, ili su jednostavno, budući da se godinama ne pojavljuje u medijima, zaboravili njen lik. Jedino tako može da se objasni ono što joj se dogodilo na ulicama Beograda. Naime, supruga Slobodana Šarenca napadnuta je u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu i tom prikom je zadobila teške telesne povrede. Kako se nezvanično saznaje N. J. je nakon verbalnog sukoba namerno svojim vozilom udario Anđelijno vozilo, koja je tu bila sa maloletnim detetom, a zatim izašao napolje i udario je tako da je dobila strašan prelom na ruci.

Komentari (0)

Loading