Celebrity News

Dosta joj je PONIŽENJA: Gordana Ilić donela odluku posle koje nema nazad, Miroslava švaleracije KOŠTALE PORODIČNOG DOMA

Brak Miroslava Ilića godinama je na klimavim nogama

Dosta joj je PONIŽENJA: Gordana Ilić donela odluku posle koje nema nazad, Miroslava švaleracije KOŠTALE PORODIČNOG DOMA

Godinama unazad brak Miroslava Ilića pod budnim je okom medija. Odnos pevača i njegove supruge Gordane, sa kojom on ima dvoje dece, posebno je interesantan postao kada se doznalo da je pevač ženu prevario Mirjanom Antonović i da sa njom ima sina Devina. Dugo se Miroslv zbog toga povlačio po sudovima. Iz petnih žila se trudio da dokaže da to nije istina, te da Devin nije njegov naslednik, naposletku očinstvo je morao da prizna.

Pročitajte: Spakovala je kofere, ali je onda saznala da je TRUDNA: Ovo je ćerka Miroslava Ilića kojoj se svet preokrenuo u sekundi (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Tokom celokupnog tog procesa pevač folk muzike povukao se iz javnosti, slabo je gostovao po emisijama, intervjue za štampu gotovo da nije davao, a novinari su ga mogli sresti jedino po ulasku i izlasku iz sudnice.

Pročitajte: Kad stigne KARMA: Miroslav Ilić se odrekao Devina, a drugi sin NAPRAVIO VELIKI SKANDAL! Policija morala da interveniše

ATA IMAGES, Dragan Kadičć/Story arhiva

 

Budući da je slučaj okončan i da više nema šta da krije muzičar je odlučio da sa medijima ponovo uspostavi prijateljski odnos i to gostovanjem u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj se govorilo o muško-ženskim odnosima i tome ko je mentalno i fizički jači i izdržljiviji muškarci ili žene. U par navrata Ilić je govorio lepo o ženama, zatim potpuno suprotno od onoga što bi žene volele da čuju, duhovitim tonom naravno u produžetku izlaganja otpevao je svoju numeru "Nije život jedna žena", a isto tako se našalio da se plaši kako će ga zbog svega što je rekao supruga kod kuće dočekati. Na kraju je pojasnio.

- Pošto sam ja romantična magarčina i dan danas, moram da kažem da ipak nisu muškarci jača strana, u bilo kojim godinama - kazao je Ilić, pa dodao da su u zrelim godinama žene potrebnije muškarcima, nego oni njima.

Pročitajte: Luksuz koji je sam sebi obezbedio: Ovo je dom Devina Antonovića, oduševiće vas gde živi sin Miroslava Ilića (foto)

Gloria

 

Brak Miroslava Ilića izdržao je mnogo toga, te se veruje da će i ovo jedno gostovanje i šaljive pevačeve izjave.

Komentari (0)

Loading