Celebrity News

Moja ljubav se UBILA, kako se to preživljava… Srceparajući VAPAJ Petra Božovića, svi plaču

Tuga Petra Božovića potpuno je slomila glumca

Moja ljubav se UBILA, kako se to preživljava… Srceparajući VAPAJ Petra Božovića, svi plaču

Nije tajna da se tuga Petra Božovića vrlo rano, još tokom fakultetskih dana nastanila u srce glumca, a nastupajući događaji samo su je činili još težom.

Pročitajte: Svi je znate: Ova talentovana glumica bila je prva supruga Petra Božovića, JEDNO je presudilo da se rastanu (FOTO)

Foto:Boško Karanović

 

Dramski umetnik, kojeg publika pamti po ulogama u projektima "Lepota poroka", "Moj rođak sa sela", "Braća po materi", "Složna braća", "Nož", "Čekaj me, ja sigurno neću doći"...otkrio je svojevremeno da je vrlo mlad izgubio veliku ljubav i da se od toga nikada nije oporavio. Naime, Petar je u gimnaziji voleo jednu devojku, ljubav se nastavila i u gimnaziji, nažalost ona ga je prerano napustila.

- Moja prva ljubav iz gimnazije, koja se nastavila na fakultetu,poginula je. Mira Pešić. Bila je divna devojka. Išla je paralelno u gimnaziju i baltsku školu. Bilo je strašno preživeti njenu smrt. Čak mi je i sećanje teško. Kasnije sam je često sanjao, pa i dan-danas...Kad se probudim, kao da je živa...pa se čudim što je nema tu pored - ispričao je ranije Božović.

Pročitajte: Ispovest Petra Božovića za HELLO!: Snežane se često i plašim, mada ona u to ne veruje

Luka Šarac

 

Velika tuga Petra Božovića uprkos tome što je glumac nastavio život, oženio se glumicom Marinom Koljubajevom i dobio sina Draška, nije utihnula, zbog čega se on i četiri decenije kasnije bori sam sa sobom i sećanjima. 

Komentari (0)

Loading