Celebrity News

Tuga Olivere Balašević nema kraja: Upravo se oglasila o tragediji u porodici (FOTO)

Tuga Olivere Balašević za suprugom sve je veća

Tuga Olivere Balašević nema kraja: Upravo se oglasila o tragediji u porodici (FOTO)

Petar Đorđević

Kažu da vreme leči sve, nažalost, u slučaju udovice Đorđa Balaševića to nema mnogo veze sa istinom. Tuga Olivere Balašević zbog smrti supruga sve je veća. Iz dana u dan ona se oseća sve usamljenije, jer joj, kako tvfrdi, fale jutra, podneva i večeri provedene sa muzičarem, u sastavljanju novih stihova, maštanju o narednim privatnim i poslovnim planovima, ali i priče o unukama koje su im obome bile centar sveta.

Pročitajte: Olivera Balašević prvi put uslikana sa tek rođenom unukom: Neverovatno je koliko malena Vera liči na nju (FOTO)

 

Privatna Arhiva

 

 

Upravo u mezimicama Simoni, Petri, a sada i Veri supruga pokojnog kantautora pronalazi radost, ali po svemu sudeći ne i utehu. U najnovijem izlaganju objavljenom na "Instagramu" a upućenom muzičaru, po prvi put godinu i po od njegove smrti otvorila je dušu i javno istakla kako se zaista oseća.
- Dani provedeni bez tebe crne se kao rupe na koritu broda koji prenosi Vreme koje mi je preostalo…
 A ja sam ti čarobnjak, sećaš se? Prišivam reči na marame i haljine, koje bi zauvek ostale neopavene da mene nije, Lepe protine kćeri, Dođoške, Male Vidre, Provincijalke preklinjale su me da ih odigram… Moja mašta trčkara kao ciganski kerić oko kočije Vremena, ostavlja je daleko za sobom, pa je sačekuje, mirno, na nekim brežuljcima koji se još ni ne vide u daljini, ali sada bi bila nemoćna da smisli išta što bi uporedila sa tobom da nije i Simone i Petre i Vere… Balansiram na njihovom osmehu, kao ekvilibrista koji se ne plaši da pogleda dole… Raspremim oblake iznad Salajke pa se prepustim snovima koji nas zajedno vode do onog sa crvenim klovnovskim nosem kojim se otvaraju skrivene odaje riznice naših uspomena.
Ne, ozbiljno… Jer samo one i mogu da me na trenutak trenutka odvrate od čežnje za tobom- napislala je Olivera i sve ganula.

Pročitajte: Atraktivna plavuša: Prija Olivere Balašević je prava dama, upoznajte Nikolininu mamu (foto)

 

 

Tuga Olivere Balašević uprkos tome što je u poslovnom smislu krenula dalje, što je uvek gde god da se pojavi razdragana i nasmejana očigledno ne jenjava. Mnogo vremena će vode rekom morati da proteče dok njena bol za kantautorom makar malo ne umine.
 

Komentari (0)

Loading