Celebrity News

Da li biste imali hrabrosti za ovakav sako? Izgled Milene Ivanović opet na meti osuda, kako se vama dopada? (FOTO)

Izgled Milene Ivanović nešto je čime istoričarka umetnosti može da se pohvali

Da li biste imali hrabrosti za ovakav sako? Izgled Milene Ivanović opet na meti osuda, kako se vama dopada? (FOTO)

Izgled Milene Ivanović nešto je što pored emotivnog statusa istoričarke umetnosti uvek privlači pažnju javnosti. Razlog za to na prvom mestu je njena lepota kojom samo crnke sa tamnim očima mogu da se pohvale, s druge strane tu je i izvajano telo na kojem joj mnogo mlađe dame mogu pozavideti, dok istovremeno udovica Olivera Ivanovića svojim objavama na "Instagramu" izaziva pažnju i komentare.

Pročitajte: Frka: Ova otmena dama je prva žena Olivera Ivanovića i majka njegova tri sina, a o Mileni ima da kaže SAMO JEDNO (FOTO)

 

 

Kada se spomene izgled Milene Ivanović nema te oseobe koja neće upotrebiti hvalospeve a samo zlobnici i oni neiskreni naći će joj manu. Svesna svojih aduta istoričarka umetnosti vrlo lepo i jasno koketira izazovnom figurom i lepim licem, što joj niko ne može spočitati jer je mlada žena željna ljubavi, na kraju krajeva i komplimenata.

Pročitajte: Iz ranjenih nedara najveća srca kucaju: Bogdan je sa 7 godina ostao bez oca, majka Milena učinila je sve da mu pruži bezbrižno detinjstvo

 

 

Uprkos tome što je svesna da je javnost prati u stopu Milena povremeno bira provokativne odevne komade u kojima ističe svoju figuru, a nedavno je čak objavila fotografiju gde su do izražaja došle i njene grudi. Otvoreni dekolte izazvao je podeljene komentare i dok su jedni tvrdili da majci jednog sina ne priliči to bilo je i onih koju su je nahvalili i posavetovali da se češće tako oblači.

 

Komentari (0)

Loading