Celebrity News

Ko zna - zna! Prva dama Tamara Vučić u poseti Egiptu, o njenim cipelama pričaju svi (FOTO)

Modni odabir Tamare Vučić najčešće pozitivno komentarisan

Ko zna - zna! Prva dama Tamara Vučić u poseti Egiptu, o njenim cipelama pričaju svi (FOTO)

Neretko se, posebno poslednjih godinu i po dana, modni odabir Tamare Vučić komentariše. Prva dama Srbije svojim istančanim ukusom stalno privlači pažnju medija i javnosti i najčešće za stajling ona dobija komplimente. Oni koji je prate u stopu tvrde da nepogrešivo ume da odabere ono što priliči njenoj trenutnoj ulozi, njenom karakteru, događaju i istovremeno istakne lepotu i ženstvenost.

Pročitajte: Ne isključujem mogućnost da odem: Ovo je intervju prve dame Tamare Vučić koji je dala u Americi i svi ga komentarišu

Tanjug/Ministarstvo spoljnih poslova

 

Gotovo svaki put pošlo je Tamari za rukom da oduševi Srbiju, a sada joj se nešto slično dogodilo i u Egiptu. Ona se naime, pre par dana sastala se sa suprugom predsednika Egipta, Entisar El Sisi, u Novom tamošnjem administrativnom gradu. Odevena u predivne, strukirane, crne, širokih nogavica pantalone, beloj diskretnoj košulji koju je u krasila prslukom i crnim salonkama supruga predsednika Aleksandra Vučiča obilazila je kulturne znamenitosti Novog administrativnog grada, među kojima su zgrada najveće opere u regionu Bliskog istoka, sa 3.500 sedišta, novi muzej i biblioteka, kao i Koptska katedrala „Hristovog rođenja“.

Pročitajte: Prva dama bira proverene haljine: Tamara Vučić još jednom pokazala kako se to radi FOTO

Tanjug/Ministarstvo spoljnih poslova

 

Formalni modni odabir Tamare Vučić impresionirao je prvu damu Egipta i medije, a posebno, kako se piše, istakle su se njene potpetice. Špicaste salonke sa šnalom prepune cirkona, načinile su neverovatan efekat i dale dozu glamura klasičnoj kombinaciji.

Pročitajte: Prva dama u Vašingtonu: Haljina Tamare Vučić zasenila sve, a prvi put je promenila i frizuru! Novo izdanje svi komentarišu

Tanjug/Ministarstvo spoljnih poslova

 

 

Komentari (0)

Loading