Celebrity News

Zet i ćerka Željka Mitrovića OBJAVILI PRELEPE VESTI: Život tek sada IMA SMISLA (FOTO)

Autor: | 04/11/2022

Zet Željka Mitrovića veoma je bogat

Zet i ćerka Željka Mitrovića OBJAVILI PRELEPE VESTI: Život tek sada IMA SMISLA (FOTO)

Bogati zet Željka Mitrovića i njegova ćerka Kristina žive život i svako malo nas na to podsećaju. Njihova luksuzna svakodnevica odavno je poznata široj javnosti, ali se ispod svega zapravo krije temelj zasnovan na mnogo ljubavi između mezimice vlasnika "Pink Media Group" i njenog verenika Ilije koji je naslednik imućne porodice i njihove kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma.

Instagram

 

Zet Željka Mitrovića poreklom je Ukrajinac ali se sa svojom izabranicom odlično razume jezikom ljubavi. Ovog puta podelili su s pratiocima na društvenim mrežama trenutke iz njihove limuzine a Ilija je bio obučen u smoking, u čemu se inače najprijatnije oseća. Poruka iz luksuznog automobila bila je jasna:

- Uživamo u izvrsnom duvanu i pijemo piće koje niko ranije nije pio - zagonetan je bio zet Željka Mitrovića u novoj objavi.

Pročitajte: Svaki roditelj bi se radovao, ali baš TAKO NA BRZINU! Kristina Mitrović presrećna,sva u belom blista, Željko i MIlica u šoku (FOTO)

Instagram

 

Ćerka medijskog magnata i njen ukrajinski izabranik pokazuju luksuz gde god se zadese. Tako se nedavno Kristina Mitrović pohvalila ručnim satom od čak 44,300 evra, dok je "slabost" njenog verenika moderno odevanje što je u više navrata pokazao.

Komentari (13)

Loading
Best_of_The_Best

12:33 04.11.2022

Joj majko mila kako ovaj ružan i mator može joj bude pea pra deda ovo je čist dokaz da samo zbog novca i moći ma kakva bre ljubav ovde mala imaš li oči ili si to zbog oca za sa njim i novca🤣🤣🤣😎😎😎

Glorija

19:03 04.11.2022

Kakva sramota...zivot ima tek sada smisla🤣da covjek normalan pomisli da stize prinova a ne da puse ono sto niko do sad pusio nije🤣🤣🤣

Nadica

19:17 04.11.2022

Auuuu,fuuuuujjjjj, kako si bre ružan, dzaba ti pare,smokinzi,avioni,kamioni , ni preko brda cebadi te ne bih !!!!

Само истина

04:00 05.11.2022

Мали је ретард, а она поред свог статуса, захваујући родитељима, брука и себе и њих. Дете, дали ти је оотребан такав дебил и његово богатство??? Ја са 50 година не бих га погледала у животу. Ин ми личи на геја, ако си му параван, твој избор. Ужас.

ŠOLJA

16:55 05.11.2022

Neka mi Bog oprosti, znam da je lepota unutrašnja, al što je fizički ružan. Nadam se da je ljubav prema njemu i njegovim ljudskim osobinama u pitanju. Para ima njena porodica više nego što trebaju, a mnooogooo više nego što zaslužuju.

Nadica

19:09 05.11.2022

Vidi se da je ovaj ,inače NIJE zet već nešto kao sponzor ili dečko , odrastao na uranijumu , toliko je ružan i ljigav i pun sebe, bas je bljak.

Gavro

21:11 05.11.2022

Po izgledu meni njih dvoje ne idu zajedno.Medjutim izgled moze da vara.Oni najbolje znaju lako im je.Znam jedno ljubav nisu pare.Ja smatram da su pare potreban ali ne i dovoljan uslov.Najbolje je kada se ima i ljubav i novac

Mili

15:16 06.11.2022

Meni ne deluje kao gej već i gore,kao najgori iskompleksirani pervertido. Devojka ni na jednoj slici nije nasmejana, to je takav blam, užas.