Celebrity News

Svaki roditelj bi se radovao, ali baš TAKO NA BRZINU! Kristina Mitrović presrećna,sva u belom blista, Željko i MIlica u šoku (FOTO)

Fotografija Kristine Mitrović napravila pometnju na Instagramu

Svaki roditelj bi se radovao, ali baš TAKO NA BRZINU! Kristina Mitrović presrećna,sva u belom blista, Željko i MIlica u šoku (FOTO)

Nije tajna da ćerka Željka Mitrovića živi bajku sa svojim dečkom ukrajinskim milionerom, a romantična putovanja i egzotične destinacije nisu strane ovom zaljubljenom paru. Da uživa u luksuzu kojim je okružena i da obožava skupocene komade garderobe i aksesoara svedoče njene objave na društvenim mrežama, a najnovija fotografija Kristine Mitrović privukla je posebnu pažnju.

Kristina je pozirala skockana u belo od glave do pete što je istog momenta navelo mnoge da pomisle kako se najlepši dan u njenom životu bliži te kako svojom odevnom kombinacijom Željkova nasledicna sluti na venčanje. 

Pročitajte: Plavo, zbogom! Ćerka Željka Mitrovića napravila radikalnu promenu boje kose, ni dečko je više ne prepoznaje (FOTO)

Instagram printscreen

 

Iako je ovog puta povod za njenu savršenu satensku kombinaciju bio izlazak u bioskop sa izabranikom, fotografija Kristine Mitrović izazvala je lavinu reakcija, a komplimenti nisu prestajali da se nižu i mnogi su uvideli koliko joj belo lepo stoji te joj poželeli da što pre stane na ludi kamen.

Pročitajte: Papuče ćerke Željka Mitrovića uzburkale društvene mreže - Da li biste se usudili da ih nosite? (FOTO)

Instagram printscreen

 

Imajući u vidu da se Kristina i Ilija ne odvajaju,da su zajedno proputovali ceo svet, a skućili se u ljubavnom gnezdu u Londonu, ovakav sled događaja ne bi bio neočekivan. Neretko možemo videti i iznenađenja koja joj mladi naslednik "kralja uranijuma" priređuje, te je svakog jutra dočekaju buketi cveća i pokloni, a njihovi stajlinzi kao i vozni park nešto je o čemu javnost ne prestaje da priča. 

Pročitajte: Zet Željka Mitrovića podigao buru na Instagramu - Ovakav stajling sigurno nikad niste videli, svi komentarišu! (FOTO)

Instagram printscreen

 

Komentari (0)

Loading